GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετράκος σε Ακρίτα: Κι ο πατέρας σας ήρθε πάμφτωχος από την Κύπρο και πιθανόν με τρύπιο σώβρακο...

Απάντηση στην Έλενα Ακρίτα και όσα είπε για τον «γιο της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο» δίνει, μέσω Facebook, ο Θανάσης Πετράκος, πρώην βουλ...


Απάντηση στην Έλενα Ακρίτα και όσα είπε για τον «γιο της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο» δίνει, μέσω Facebook, ο Θανάσης Πετράκος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος του κόμματος Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25.
Ο κ. Πετράκος αναπαράγει ανάρτηση του ποιητή-πεζογράφου Άρη Σταματάκη, ο οποίος αναφέρεται στον πατέρα της Έλενας Ακρίτα, Λουκή, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Όταν ο πατέρας σου ο Λουκης αποφάσισε να βρεί την τύχη του στην Αθήνα, ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του...».
Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Πετράκος γράφει:
Η ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΕΛΕΝΑ,ΑΚΡΙΤΑ,
Απο τον αγαπημενο σύντροφο Αρη Aris Stamatakis Μπράβο Άρη!!!
"Η κ.'Ελενα Ακρίτα μίλησε για το γιό της πλύστρας με το τρύπιο σώβρακο και τους ..χορτάτους . Το γιό της πλυστρας λέει να φοβόμαστε...
- Κρείττον σιγάν κ. Έλενα.
Να σου θυμίσω λοιπόν:
Όταν ο πατέρας σου ο Λουκης αποφάσισε να βρεί την τύχη του στην Αθήνα ,ο παππούς σου στην Κύπρο πούλησε το βόδι του κι έδωσε όλα τα χρήματα στον πατέρα σου που με αυτά επιχείρησε το ξεκίνημά του.
Όταν το ποσό εξανεμίστηκε κάθισε μια μέρα απελπισμένος στο Βασιλικό Κήπο. Κοίταζε ένα πανυψηλο δένδρο κι έκανε μαύρες σκέψεις.
- Αν ανέβω στην κορυφή και πέσω με το κεφάλι... Τέτοιες σκέψεις έκανε ο νεαρός Λουκής εκείνη τη μέρα.Η τύχη του χαμογέλασε όμως και βρήκε την πρώτη του πρόχειρη δουλειά. Στου Λαμπράκη αν θυμάμαι καλά.
- Στις δύσκολες μέρες τής ζωής μου θυμόμουνα πάντα το νεαρό Λουκη, το πάμφτωχο παιδί από την Κύπρο κι έπαιρνα κουράγιο. Το παιδί με το τρύπιο πιθανον σώβρακο .. Το νεαρό Λουκη που έφτασε εκεί που έφτασε.
- Μην υποτιμάτε λοιπόν κ. Ακρίτα αυτούς που δεν είναι χορτάτοι. Εντελώς κατά σύμπτωση, απ αυτούς ακριβώς κατάγεστε...".

Ο «γιος της πλύστρας» και η παραίτηση που δεν έγινε δεκτή
Υπενθυμίζεται ότι, χθες, Παρασκευή, η Έλενα Ακρίτα υπέβαλε την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όμως αυτή δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟ, Νίκο Παππά. Είχε προηγηθεί η διαδικτυακή αποκάλυψή της ότι έχει πισίνα, την οποία συνόδευσε με τη φράση «τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι».
Πιο αναλυτικά, η κυρία Ακρίτα, σε ανάρτησή της στο Facebook, ανέφερε ότι, μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για το λάθος της (σ.σ. για την αναφορά στον «γιο της πλύστρας» στην ανάρτηση με την πισίνα) , θεώρησε ότι είχε ηθικό χρέος να παραιτηθεί, θέτοντας την έδρα της στη διάθεση του κόμματος. Ο Νίκος Παππάς εκτίμησε πως η δημόσια αναγνώριση και ανασκευή του λάθους αρκούν, και ως εκ τούτου η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.
Η βουλευτής ενημέρωσε τον Νίκο Παππά για την πρόθεσή της να παραιτηθεί και με sms. Επιστολή παραίτησης δεν υπήρξε και ως εκ τούτου δεν παρελήφθη σχετικό έγγραφο από το γραφείο του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασουλα. Εάν η κα Άκριτα έστελνε επιστολή στον πρόεδρο του Κοινοβουλίου η παραίτηση της θα ήταν αμετάκλητη -όπως συνέβη και στην περίπτωση του Όθωνα Ηλιοπουλου- και τότε θα άνοιγε πάλι η συζήτηση για της πιθανότητες εισόδου στην Βουλή του Στέφανου Κασσελακη

1 σχόλιο

  1. Ρε καραμυζηφρες που εκτος απο αμορφωτοι κανετε και ακροβατικα, γυμνοι στον κηπο με τ'αγγουρια.Αφου, ρε ιζηματογενη στουρναρια,δεν κατανοειτε κειμενο,για δεν πατε γλαστρες σε πρωϊναδικο να παρετε και κανα ματι,μπας και ξεχαρμανιασετε; Βγηκε ο Σταματακης, ο Κνιτης και δεκανικι του Μητσοτακη,που οταν η Ακριτα αρθρογραφουσε, οτυπος δεν ηξερε να βαζει το βρακι του,και μας μιλαει για κατι που ουτε ο ιδιος εχει καταλαβει(ιδιον των φιλων Κουτσουμπα).Και μετα ο Πετρακος,μην χασει,χαρηκε για το κελεπουρι. Α! για την ιστορια και την βλακεια που σας δερνει,η συνοικια Γιαβασογλου,λεγεται ετσι,απο τον παππου της Ελενας,που ηταν βιομηχανος,και την ιδρυσε,υπερ προσφυγων,οταν ηταν υπουργος Προνοιας,γατακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση