GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ο Αδ. Γεωργιάδης κατηγορεί τον Β. Μαρινάκη ότι «θέλει να ρίξει την κυβέρνηση...»

«Πυρά» κατά του Mega εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τόσο ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο...


«Πυρά» κατά του Mega εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως τόσο ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο διευθυντής ειδήσεων, Σταμάτης Μαλέλης, θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.
Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας, αφού πρώτα είχε κόντρα με τη Βούλα Κεχαγιά σε πρωινό πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, στη συνέχεια ενημερώθηκε πως δεν είχε καθόλου χρόνο ώστε να μιλήσει για το ΕΣΥ και τα νοσοκομεία.
Τότε ξέσπασε λέγοντας ότι δεν μπορεί να μιλήσει καθόλου για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, την ίδια ώρα που έχει τον Σταμάτη Μαλέλη, το MEGA και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίζουν κάθε μέρα τη διάλυση του ΕΣΥ επειδή… θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση.
Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τόνισε ότι δεν τον καλούν στο «μεγάλο κανάλι» και ότι θα πάει στο ΕΣΡ να διεκδικήσει την παρουσία του στο εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού.
Σε μια χρονική περίοδο, λοιπόν, που το ΕΣΥ βρίσκεται υπό κατάρρευση με ευθύνη της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε τις ενστάσεις του για το «μεγάλο κανάλι», στον –φιλόξενο για τον ίδιο– τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Έχω ένα κανάλι, το MEGA και τον κύριο Μαλέλη, τον φίλο μου, που παίζει κάθε μέρα, μια ώρα, στο δελτίο ειδήσεων "η διάλυση του ΕΣΥ" και δεν τολμάει να με καλέσει να του απαντήσω. Δεν με καλούν. Στο τέλος, θα πάω στο ΕΣΡ. Το έχω αποφασίσει: θα εφαρμόσω τον νόμο και θα πάω στο ΕΣΡ, θα ζητήσω να παρέμβω και θα μιλήσω με εντολή του ΕΣΡ. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Έχω ένα κανάλι που θέλει να ρίξει την κυβέρνηση ο Μαλέλης με τον κ. Μαρινάκη...»

Όσα είπε κατά του Μega o Αδωνις Γεωργιάδης μετά το 19:00

Η απάντηση Μαλέλη και η νέα επίθεση Γεωργιάδη
Στους ισχυρισμούς Γεωργιάδη απάντησε ο Στ. Μαλέλης, σημειώνοντας σε σχετική ανάρτησή του, ότι «Λογικές και νοοτροπίες "θέλω να βγω όπου θέλω και όποτε θέλω" δεν συνάδουν με τη Δημοκρατία», καθώς και ότι «Το που θα παίξει ένα θέμα το αποφασίζουν οι δημοσιογράφοι και όχι οι υπουργοί».
Ο κ. Μαλέλης πρόσθεσε ότι ο «Ο κ Γεωργιάδης έχει κληθεί από το Μεγκα να μιλήσει σε αρκετές εκπομπές του Καναλιού».
Η αντίδραση του υπουργού ήταν να επιμείνει στην απαίτησή του να τον καλέσουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και όχι σε κάποια από τις υπόλοιπες εκπομπές του καναλιού. Όπως ανέφερε, «καμμία από αυτές τις εκπομπές δεν αντισταθμίζει την επικοινωνιακή δύναμη του Δελτίου Ειδήσεων».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε με ισχυρισμούς όπως ότι το δελτίο ειδήσεων του MEGA «έχει επιλέξει να προβάλλει κάθε μέρα τη δήθεν "κατάρρευση" του ΕΣΥ, με επιχειρήματα του τύπου: "οι ασθενείς σε απόγνωση έως και 8 ώρες αναμονή", λες και πριν ήταν λιγότερες οι ώρες της αναμονής».
Ισχυρίστηκε επίσης ότι το MEGA «για πολιτικούς λόγους, έχει επιλέξει να κτυπά εμένα προσωπικά, απλώς και μόνον διότι δεν με συμπαθεί ο ιδιοκτήτης του κος Βαγγέλης Μαρινάκης και διότι ο ιδιοκτήτης θέλει να ρίξει με κάθε τρόπο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά τα άλλα, ο υπουργός επανέλαβε το αφήγημα πως θα υπερασπιστεί «το ΕΣΥ και τη δουλειά που κάνουν καθημερινά οι χιλιάδες εργαζόμενοί του» και για άλλη μια φορά κατέφυγε στη δήλωση πως ο ίδιος είναι «εκλεγμένος από χιλιάδες πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση