GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ από την Διαμαντοπούλου στον Γερουλάνο...

«Άνοιγμα» στον Παύλο Γερουλάνο με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να...


«Άνοιγμα» στον Παύλο Γερουλάνο με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι αυτός επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στην περίπτωση που εκλεγεί η ίδια στην αρχηγία του κόμματος.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Γερουλάνος έχει επανειλημμένα κάνει λόγο για την ανάγκη ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να είναι βουλευτής αφήνοντας αιχμές κατά συνυποψήφιων του, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Χάρης Δούκας, που δεν είναι βουλευτές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κόμμα να μείνει «ακέφαλο» στη Βουλή σε περίπτωση εκλογής τους.
Μιλώντας στο Mega η κ. Διαμαντοπούλου αναφερόμενη στο όραμά της για το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «ο στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα. Εφόσον πετύχουμε αυτό πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι το συνολικό περιβάλλον και πώς έχουν εξελιχθεί τα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μηδέν χρόνο διαλύθηκε, η ΝΔ μέσα σε ένα χρόνο χάνει 13 μονάδες. Αποκλείεται να χάσει σε δύο χρόνια 20 μονάδες; Πρέπει επομένως να δούμε το συνολικό σκηνικό».
Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε να απαντήσει και στην κριτική που δέχεται από τους εσωκομματικούς της αντιπάλους, λέγοντας ότι 12 χρόνια τώρα δεν έχει πάει πουθενά, ούτε άλλο κόμμα έκανε. «Η μόνη μου συνεργασία ήταν στον ΟΟΣΑ όπου διαγωνίστηκα παγκοσμίως με άλλες 10 προσωπικότητες. Είμαι σταθερά στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας», πρόσθεσε.

Άννα Διαμαντοπούλου: Έχω μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από όλους τους υποψηφίους
Παράλληλα, απαντώντας και στην κριτική που δέχεται ότι βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν βρίσκεται στη Βουλή, η Άννα Διαμαντοπούλου ανάφερε: «Είναι σημαντικό να διατηρούμε κάποιες βασικές αξίες. Ο ίδιος ο κ. Γερουλάνος είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να μπορεί ο ένας να είναι στο κόμμα και ο άλλος στη Βουλή γιατί και τα δύο θέλουν δουλειά πολύ. Αν εγώ κερδίσω, γιατί να μην είμαι εγώ πρόεδρος και ο κ. Γερουλάνος να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ; Υπάρχει μια δυνατότητα συνεργασίας, θα τα κάνουμε όλα. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναδιοργανωθεί. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να οργώσει την Ελλάδα, να ξαναφέρει τους νέους, να μπει στην κοινωνία, να ορίσει στρατηγική».
Τόνισε δε ότι από όλους τους υποψήφιους έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία. «Η κοινοβουλευτική ζωή δεν είναι μόνο ρητορική απέναντι στον Μητσοτάκη ή στον οποιοδήποτε. Είναι θέσεις, είναι πώς παρατάσσεις δυνάμεις», παρατήρησε.

Γερουλάνος: «Δεν μείναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες»
Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος σήκωσε το γάντι και απάντησε προσωπικά στη συνυποψήφιά του, απευθυνόμενος σε εκείνη, μέσω ανάρτησης στο X.
Αναλυτικά η ανάρτηση Γερουλάνου
«Αγαπητή ‘Αννα,
όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι.
Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση