GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΧΗΣΕ συναγερμός! ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ black out στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»...

Πανικός προκλήθηκε την νύχτα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όταν διεκόπη η ηλεκτροδότηση σε τμήμα του κτηρίου. Ασθενείς και υγει...


Πανικός προκλήθηκε την νύχτα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όταν διεκόπη η ηλεκτροδότηση σε τμήμα του κτηρίου. Ασθενείς και υγειονομικό προσωπικό τρόμαξαν ενώ ήχησε ο συναγερμός.
Βίντεο από το εσωτερικό του νοσοκομείου καταγράφουν τμήμα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας να έχει βυθιστεί στο σκοτάδι ενώ ακούγεται η σειρήνα.
Το προσωπικό σε παρόμοια περιστατικά σπεύδει στο πλευρό των ασθενών, προκειμένου να ενεργοποιήσει μηχανήματα που λειτουργούν με μπαταρία. Το black out είχε διάρκεια περίπου 7 λεπτών.
Σύμφωνα με το 902, η γεννήτρια δεν λειτούργησε καθόλου για περίπου δέκα λεπτά στην Ανάνηψη Καρδιοχειρουργημένων Ασθενών (ΑΚΑ) της μονάδας εμφραγμάτων.
Στην ΑΚΑ, όπου γίνεται η ανάνηψη των καρδιοχειρουργημένων, υπάρχουν στους ασθενείς συνδεδεμένα μόνιτορς και σε κάποιους αναπνευστήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση