GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Adios companieros... η βλακεία ξεπερνά σε μέγεθος ακόμη και την σαπίλα!

Δημήτρης Μπελαντής Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ιλαρο-τραγοκωμωδια...

Δημήτρης Μπελαντής
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ιλαρο-τραγοκωμωδια...
Προσωπικά, επειδή μου αρέσει το χιούμορ, ακόμη και το χοντρό χιούμορ,και το γκροτεσκο, και δεν είμαι μόνο πολιτικό ζώο αλλά και συγγραφέας, θα ήθελα η  συναρπαστική φάση στον ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει μερικές εβδομάδες ακόμη:
- Ο μάτσο Πολάκης να ζητά να καταλάβει την θέση του gay Κασσελακη. Και να τρίξει ξάφνου  από την ισχύ του  το διεφθαρμένο  πολιτικό σύστημα. Κι ας κάνει κι ένα εμβόλιο ακόμη, on camera, δεν τον χαλάει.Μάγκας είναι.
- Η κ. Λινού να πηγαίνει, όπως φαίνεται, προς την Νέα Αριστερά (άλλο ωραίο  μου πλυντήριο). Πεδίο αγώνων λαμπρό.
- Ο κ. Πετρος Παππάς να δηλώνει ότι δεν θα μείνει  ούτε στιγμή  στον ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πολακη (αυτόν τον Πέτρο Παππά  με το εντυπωσιακά  περιποιημένο μούσι τον ήξερε κανείς στην Αριστερά προ δύο,τριών ετών; ακόμη και στην συριζικη Αριστερά;εγώ ούτε που τον είχα ακούσει, αλλά,όμως,  δεν κυκλοφορώ στα σωστά μαγαζιά)..
- Ο κ. Νικος Μωραιτης, άλλη Ιστορική Φυσιογνωμία της  διανοούμενης Αριστεράς, να ζητά από τον Κασσελακη αποποίηση κληρονομιάς και νέο κόμμα. Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσανε πάνω στον Κασσελακη - εργατιά. Ο Κασσελ στην θέση του Ντιμιτρόφ στην Λειψία.
- Η κ. Νινα Κασιμάτη ως Νεοτροτσκιστρια Αγωνίστρια  να επιτίθεται στην καταπιεστική γραφειοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκφραστρια του απλού  εργαζομένου λαού του ΣΥΡΙΖΑ. Το γιαπί, το πιλοφόρι, το μυστρί. Δεν την είχα κόψει για τροτσκιστρια, αλλά τελικά οι τροτσκιστές διεισδύουν παντού.
- Ο Ραγκούσης να παίρνει το αίμα του πίσω.
- Ο Σπίρτζης να γλυτώνει από την κασσελογκιλοτίνα την τελευταία στιγμή.
- Η Γεροβασίλη ως νέα Πασιονάρια να οδηγεί μπροστά.
- Η Δούρου, όπως και ο Γκλέτσος άλλωστε, να  δηλώνουν παρόντες, παρούσες, παροντ@ για την ηγεσία. Αλλοίμονο.
- Οι 87 αφού ζήτησαν την Πλήρη Διαγραφή του Πολάκη λόγω σεξισμού  να συμμαχούν μαζί του.Αυτό κάποτε, στο μακρινό παρελθόν,  λεγόταν φραξιονισμός χωρίς αρχές.
Τουλάχιστον, γλυτώσαμε από τον Κασσελάκη, κάτι είναι κι αυτό. Δεν είναι λίγο !!!
Όμως, αυτό πια  είναι Circo Medrano χωρίς καλό σκηνοθέτη η συντονιστή, opera buffa και όχι θεατρικό έργο. Ο JJ Barnum που οργάνωνε τα τσίρκα στις ΗΠΑ του 1900 είχε πει όμως να μην ανησυχούμε, every minute a cocksucker (κορόιδο) is born. Κάθε λεπτό γεννιέται ένα κορόιδο. Έτσι είναι.
Ελπίζω, τουλάχιστον, αφού γελάσαμε όσο γελάσαμε, να μην πάρετε το 3 τοις εκατό και να κλείσει το μαγαζί, γιατί πολλή σαπίλα έχει βγάλει, και αυτό πια δεν αντέχεται. Adios companieros. Άσε που η βλακεία ξεπερνά σε μέγεθος ακόμη και την σαπίλα!!!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση