GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

88ΧΡΟΝΟΣ! ΟΔΗΓΟΥΣΕ ανάποδα στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους το πρωί της Τρίτης όσοι οδηγούν βρέθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, περίπου στο ύψος των διοδίων της Αγίας...


Δεν πίστευαν στα μάτια τους το πρωί της Τρίτης όσοι οδηγούν βρέθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, περίπου στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Και αυτό γιατί ένα αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα!
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, κάμερες ασφαλείας «έπιασαν» οδηγό να κινείται αντίθετα στην εθνική οδό, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Το όχημα με οδηγό έναν 88χρονο κινούνταν ανάποδα με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη για περίπου 5 χιλιόμετρα. Κάποια στιγμή ο οδηγός φαίνεται ότι αντιλήφθηκε το λάθος του και μπήκε στο σωστό ρεύμα. Εκεί τον εντόπισαν αστυνομικοί του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.
Συνελήφθη με την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, όπου και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές. Ο άνδρας τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή και ευτυχώς που δεν προκάλεσε κάποιο τροχαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση