GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΟΛΙΣ 8% η τηλεθέαση του debate για το ΠΑΣΟΚ...

Τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε το debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που προβλήθηκε από την ΕΡΤ; Περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές παρακολού...



Τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε το debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ που προβλήθηκε από την ΕΡΤ;
Περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό, το χθεσινό debate για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ το οποίο μεταδόθηκε από την ΕΡΤ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen η μέση τηλεθέαση της τηλεμαχίας ανήλθε σε 300.000 στην ζώνη του prime time.
To μερίδιο της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού έκανε ωστόσο μέσο όρο μόλις 8%, ενώ στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε στο 15,8%.
Τα ποσοστά σε επίπεδο λεπτού στο σύνολο του κοινού άγγιξε το 10,7% και το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε το 20,7%.
Στην προαναφερόμενη τηλεοπτική κάλυψη πρέπει να προστεθούν και άλλες 29.335 θεάσεις που έγιναν μέσω του ΕΡΤNEWS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, αλλά και του ΕΡΤNEWS1 που μετέδιδε την τηλεμαχία με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από PC και tablets.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση