GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΗΚΕ ζωντανά σκουλήκια 5 εκατοστών σε παραγγελία από το Shein!

Τρομοκρατημένη έμεινε μια γυναίκα που έκανε online αγορά από το Shein, γιατί ανοίγοντας τη σακούλα της παραγγελίας βρήκε μέσα τρία σκουλήκια...


Τρομοκρατημένη έμεινε μια γυναίκα που έκανε online αγορά από το Shein, γιατί ανοίγοντας τη σακούλα της παραγγελίας βρήκε μέσα τρία σκουλήκια 5 εκατοστών που ήταν ζωντανά.
Η γυναίκα που διατηρεί λογαριασμό στο TikTok με το όνομα «emma.coad.3» δημοσίευσε βίντεο στην πλατφόρμα, με εικόνες από την περιπέτεια που έζησε, έγραψε η New York Post σε σχετικό δημοσίευμα.
«Πήγα να ξεράσω», είπε και πρόσθεσε πως επικοινώνησε με την εταιρεία για επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση της παραγγελίας, με τον υπεύθυνο να αρνείται. «Συγγνώμη δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, δεν είναι ευθύνη μας», φέρεται να είπε το άτομο με το οποίο επικοινώνησε.
Τα συγκεκριμένα σκουλήκια ονομάζονται Giant Mealworms ή Zophobas Morio και χρησιμοποιούνται συνήθως σε ζωολογικούς κήπους, γιατί αποτελούν λαχταριστή λιχουδιά για αράχνες, σκορπιούς και σαύρες.
Κάτω από την ανάρτηση τα σχόλια έπεσαν βροχή, με ορισμένους χρήστες να αναφέρουν ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις παραγγελίες από το διαδίκτυο, ακόμα κι όταν η εταιρεία είναι γνωστή.
@emma.coad.3 @SHEIN all I wanted was the missguided clothing and a jean skirt but instead i got worms falling out of my package…😵🤮🪱🐛 #shein #sheinbugs ♬ female rage - bel6va

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση