GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άγιο Όρος. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο...


Σεισμός 4,6 Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άγιο Όρος.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου το επίκεντρο εντοπίζεται 9 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Καρυών Αγίου Όρους.
Είχαν προηγηθεί μικρότερης έντασης σεισμοί στην περιοχή. Συγκεκριμένα είχε γίνει σεισμός 4,1 Ρίχτερ στις 11:47, με επίκεντρο 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ουρανούπολης και εστιακό βάθος στα 12,4 χιλιόμετρα, αλλά και ακόμη μια σεισμική δόνηση μεγέθους 3,2 Ρίχτερ στις 12:03.

Υπενθυμίζεται ότι τα δεδομένα για τον σεισμό, που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ή από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση