GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

41 νεκροί λέει ο τοξικομανής, ενώ ξεπερνούν τους 200 & μεταξύ τους Νατοϊκοί αξιωματούχοι!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Κάποιος Βαλασόπουλος , που δηλώνει "δημοσιογράφος" και "ενημερώνει" την ελληνική κοινή γνώμ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Κάποιος Βαλασόπουλος , που δηλώνει "δημοσιογράφος" και
"ενημερώνει" την ελληνική κοινή γνώμη για άμαχους νεκρούς,
σύμφωνα με το...

δελτίο Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς "δημοσιογράφους" της πρεσβείας,
αμείβεται καλά, ή λόγω ιδεολογίας μεταδίδει ψέματα;

Μόνον η έγκυρη Ιωάννα Υψηλάντη, προσέγγισε τη σημασία αυτού του κτυπήματος εναντίον των ουκροναζί: Πάνω από 190 οι νεκροί στρατιωτικοί, στην Πολτάβα, μετά το Ρωσικό χτύπημα της Ουκρανικής στρατιωτικής Σχολής με 2 πυραύλους "Ισκαντέρ"!

Μια υψίστης σημασίας στρατιωτική βάση χτυπήθηκε από ρωσική πυραυλική επίθεση, με τουλάχιστον 200 νεκροί και τραυματίες. Οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν το 179ο εκπαιδευτικό κέντρο επικοινωνιών στην πόλη Πολτάβα.
Ο κοκαϊνομανής μικρός φύρερ των ουκροναζί μίλησε για 41 νεκρούς και οι δυτικές δημοσιογραφικές τσούλες μιλούν για κτυπήματα εναντίον αμάχων, νοσοκομείων κι όσα τους προσφέρουν οι εργοδότες τους. Κανένας δεν μιλάει για τη σημασία αυτού του "κέντρου" των ναζί.

Στην Πολτάβα, στην πληγείσα βάση, εκτός από τους Ουκρανούς στρατιώτες, εξολοθρεύτηκε και μια μεγάλη ομάδα Σουηδών Νατοϊκών εκπαιδευτών, αλλά ίσως κι από άλλες χώρες ευρωπαϊκές Νατοϊκές χώρες.

Η Britta Ellwanger, μια Σουηδή "εθελόντρια" που εργάζεται για τον ουκρανικό στρατό, το επιβεβαιώνει.
Η παρουσία εκπαιδευτών από χώρες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία έρχεται στο φως όλο και πιο συχνά, παρουσία που δεν αποτελεί μυστήριο για κανέναν. Όπως επίσης και η πλήρης συμμετοχή της επίσημης Ελλάδας εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, χωρίς την έγκριση του ελληνικού λαού κι ούτε της λεγόμενης βουλής, καθόσον είναι ισχυρό το μέτωπο εναντίων των ιμπεριαλιστών του Πούτιν.

Τι είναι γνωστό για το «Στρατιωτικό Ινστιτούτο Επικοινωνιών» της Πολτάβα, που δέχθηκε σήμερα τους δύο βαλλιστικούς πυραύλους;
Επίσημα ονομάζεται «Στρατιωτικό Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής». Ιδρύθηκε το 1968 και στη Σοβιετική εποχή ονομαζόταν «Σχολή Επικοινωνίας της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Στρατάρχη Μοσκαλένκο».

Επί Ποροσένκο, ουκροναζί δικτάτορα, αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Νατοϊκού Τσίπρα, του δόθηκε το όνομα των ηρώων Κρουτ... δηλαδή τη μάχη αυτών που πολέμησαν τους Μπολσεβίκους του Λένιν (28 Γενάρη 2018)... Γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε την Οδησσό... καμία συγχώρεση στη βρώμικη ελληνόφωνη εμπλοκή!

Στην ΕΣΣΔ, το Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο βραβεύτηκε δύο φορές ως το καλύτερο μεταξύ άλλων Εκπαιδευτικών Στρατιωτικών Ιδρυμάτων.
Στη σύγχρονη Ουκρανία, ως στρατιωτικό "πανεπιστήμιο" έχει υποστεί μια σειρά από αναδιοργανώσεις, ωστόσο, ο αριθμός των τμημάτων έχει ακόμη αυξηθεί: προστέθηκαν ειδικότητες του πολίτη.

«Κάθε κάτοικος της Πολτάβα γνωρίζει για το Ινστιτούτο Επικοινωνιών. Αυτό ήταν ένα σοβαρό στρατιωτικό πανεπιστήμιο στη Σοβιετική εποχή κι ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα "εκπαίδευσης για επικοινωνίες". Μια από τις γειτονιές της πόλης πήρε το όνομά της από αυτό το ίδρυμα.
Αυτός ο χώρος διέθετε όλες τις απαραίτητες βάσεις, ανθρώπους και άφθονα Νατοϊκά κι ευρωπαϊκά κονδύλια για την εκπαίδευση των ειδικών μας στις επικοινωνίες. Γι' αυτό, μάλλον, σχεδόν όλοι οι αξιωματικοί πέρασαν από την Πολτάβα. Η σημερινή επίθεση είναι σοβαρό πλήγμα για τον στρατό μας... Όποιος γνωρίζει ποιο κτίριο υπέστη ζημιές στην επιδρομή και πώς λειτουργεί η "εκπαίδευση", καταλαβαίνει γιατί ο αριθμός των θυμάτων είναι τόσο μεγάλος
»
... γράφουν για το Ινστιτούτο τα ουκρανικά κοινωνικά δίκτυα...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση