GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ! Ο Παλαιοχριστιανός μπούκαρε στο νοσοκομείο και άρπαξε το νεογέννητό του...

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, με μια καταδρομική κίνηση εισέβαλε στο ν...


«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία, καθώς ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, με μια καταδρομική κίνηση εισέβαλε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα, όπου είχε μεταφερθεί το νεογέννητο και η γυναίκα του, Σεβαστή. Ο 45χρονος τους πήρε και διέφυγαν με ταξί.
Το βρέφος, μετά την παρέμβαση κοινωνικής λειτουργού, είχε μείνει στο Νοσοκομείο, καθώς είχε απαγορευτεί στην οικογένεια να το πάρει, αφού το περιβάλλον διαβίωσής τους κρίθηκε ακατάλληλο.
Χωρίς τον παραμικρό προγεννητικό έλεγχο, η Σεβαστή επιχείρησε να γεννήσει το παιδί στο σπίτι τους, όμως κατά τη διάρκεια του τοκετού είχε σοβαρή αιμορραγία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο.
Την έρευνα για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

«Έχω ζητήσει την εισαγγελική παραγγελία, δεν μας την έχουν δώσει»

Μιλώντας στο «MEGA», ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ανέφερε: «Ήθελαν να πάνε το μωρό στο “Μητέρα”, Έχω ζητήσει την εισαγγελική παραγγελία, δεν μας την έχουν δώσει. Οπότε σου λέει (σ.σ. η μητέρα) ότι εγώ, αφού δεν έχω ενημερωθεί, πώς ακριβώς θα σας δώσω το παιδί;
Το κρατούσε και δεν την άφηναν να πάει στην τουαλέτα πέντε ώρες. Αυτή βγήκε από τον θάλαμο με το παιδί και βγήκε να πάει στην τουαλέτα. Την ακολουθούσαν σεκιουριτάδες και υγειονομικοί. Θα διέφυγε, κάπου θα έχει πάει».
Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε στο μεταξύ η Αστυνομία για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» από τον γνωστό ως παλαιοχριστιανό, Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Συγκεκριμένα, οι Αρχές συνέλαβαν 3 άνδρες σεκιούριτι του νοσοκομείου, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, που μίλησε στο MEGA, ενώ έξω από το δωμάτιο του 3ου ορόφου του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» βρίσκονταν οι φύλακες, εμφανίστηκε ο πατέρας του βρέφους που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, άρπαξε το παιδάκι και άρχισε να τρέχει από τον 3ο όροφο.
Τον κυνήγησαν οι φύλακες, φτάσανε μέχρι το Αρεταίειο νοσοκομείο που βρίσκεται δίπλα. Εκεί τα ίχνη του παλαιοχριστιανού και του βρέφους χάθηκαν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η διοίκηση του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» έχει υποβάλλει μήνυση. Η μητέρα όλες τις ημέρες, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, ήταν συνεργάσιμη με το προσωπικό του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση