GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

25 ΕΤΩΝ, κουκλάρα την περνάει 31 χρόνια! ΑΥΤΗ είναι η αιτία χωρισμού Κεφαλογιάννη και Μάτσα...

Συνεχίζεται το σούσουρο ύστερα από την κίνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού, η οποία προχώρησε σε γραπτή δήλωση αποκαλύπτοντας ...


Συνεχίζεται το σούσουρο ύστερα από την κίνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, υπουργού Τουρισμού, η οποία προχώρησε σε γραπτή δήλωση αποκαλύπτοντας ότι ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνάει κρίση. Στη δήλωσή της, η υπουργός αναφέρει ότι, παρά τις δυσκολίες, κύριο μέλημά της παραμένουν τα δίδυμα παιδιά τους – ο γιος και η κόρη τους.
Η αφορμή για την κρίση
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ.  Κεφαλογιάννη ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με ένα τρίτο πρόσωπο λίγο πριν από την προγραμματισμένη αναχώρησή της για επίσημο ταξίδι στην Ιαπωνία. Το τρίτο πρόσωπο φέρεται να είναι η 25χρονη ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνω Μάτσα, με την οποία ο συνθέτης είχε έρθει κοντά τους τελευταίους μήνες.

Ο γάμος και τα παιδιά
Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι μαζί από το 2020, ενώ έχουν αποκτήσει δίδυμα – ένα γιο και μια κόρη. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στις Σπέτσες, με κουμπάρα τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, και ο τότε σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους.
Η πρόταση γάμου έγινε τον Σεπτέμβριο του 2020, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του Μίνω Μάτσα στη Ρωμαϊκή Αγορά, όταν ο συνθέτης, αφού έπαιξε στο πιάνο το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», γύρισε και κοίταξε την Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας: «Εύχομαι όποιος έχει βρει τον άνθρωπό του να τον κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν είναι, Όλγα;».

Η δημόσια εικόνα του ζευγαριού
Το ζευγάρι ήταν αρκετά ενεργό στις δημόσιες εμφανίσεις του, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να στηρίζει συχνά τον σύζυγό της στις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ενώ και ο Μίνως Μάτσας την συνόδευε σε επίσημες εκδηλώσεις. Σε συνεντεύξεις τους, μιλούσαν πάντα με λόγια αγάπης και σεβασμού ο ένας για τον άλλον.
Παρά την κρίση στον γάμο τους, η Όλγα Κεφαλογιάννη συνεχίζει να επικεντρώνεται στην ανατροφή των παιδιών τους και στα επαγγελματικά της καθήκοντα, διατηρώντας την ιδιωτικότητα της οικογενειακής τους ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση