GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΦΟΡΕΜΑ 2.000 ευρώ!» Η Νατάσα Μποφίλιου ξανά στη δίνη του κυκλώνα...

Η Νατάσα Μποφίλιου μας μαγεύει κάθε φορά με την ερμηνεία της σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Εδώ και λίγες ώρες όμως, το όνομά της απασχολ...

Η Νατάσα Μποφίλιου μας μαγεύει κάθε φορά με την ερμηνεία της σε μουσικές σκηνές και συναυλίες. Εδώ και λίγες ώρες όμως, το όνομά της απασχολεί τη δημοσιότητα για μία εμφάνισή της στον Λυκαβηττό, η οποία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…
Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού και ακολούθησε πληθώρα σχολίων του τύπου «Mε φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός τους πνίγεις φασίστες με μετάξι και σατέν».
«Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας πάνω στην σκηνή.
Στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 23/9 σχολιάστηκε το συγκεκριμένο θέμα, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Ειλικρινά με τέτοιο μήνυμα, τέτοιο παράστημα, τη δύναμη της φωνής είναι δυνατόν να κοιτάμε τι φορά; Και ποια επανάσταση; Το υγιές κοινωνικά είπε και το φώναξε ως όφειλε να κάνει. Είναι τα φυτίλια μιας συζήτησης που θα μας αποσυντονίσουν από το βασικό, τον λόγο της Νατάσας.»

Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Μποφίλιου πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο, μετά από μια φωτογράφισή που είχε κάνει για γνωστή εταιρεία ρούχων στο Λονδίνο.




Η φωτογράφιση στο Λονδίνο που είχε προκαλέσει αντιδράσεις πριν 2 χρόνια

Αναλυτικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου πριν δύο χρόνια είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μετά από φωτογράφιση που έκανε με κομψά ρούχα γνωστής εταιρείας, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Λονδίνο.
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια πόζαρε στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας με βελούδινα παλτά και φανταχτερά ρούχα για να διαφημίσει τα ρούχα γνωστού γυναικείου brand.

Κάποιοι χρήστες του Twitter θεώρησαν πως κάτι τέτοιο δεν «ταιριάζει» με τις πολιτικές πεποιθήσεις της.



Η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τις αναρτήσεις της δέχτηκε τότε και πολλά μηνύματα στήριξης τόσο στα social media όσο και μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση