GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! 67ΧΡΟΝΟΣ ΝΑΡΚΩΝΕ τη γυναίκα του για να τη βιάζουν άγνωστοι...

Βασίλειος Τσάμης Στην Γαλλία, από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά η υπόθεση βιασμού Mazan ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Vaucluse Fra...


Βασίλειος Τσάμης
Στην Γαλλία, από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκινά η υπόθεση βιασμού Mazan ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου της Vaucluse Françoise .
Το ιστορικό της υπόθεσης είναι τρομακτικό.
Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Dominique P., τότε 67 ετών , συνελήφθη σε ένα σούπερ μάρκετ στο Carpentras επειδή βιντεοσκοπούσε χωρίς την συγκατάθεση τους γυναίκες κάτω από τη φούστα τους.
Στην συνέχεια, οι αρχές ανακάλυψαν στον υπολογιστή του 92 τουλάχιστον βιασμούς της επί 50 χρόνια Γυναίκας τού από αγνώστους, τούς οποίους ο ίδιος είχε προσκαλέσει μέσω ιστότοπου γνωριμιών.
Από τούς 92 ταυτοποιήθηκαν οι 51. Ο Dominique P. τα απογεύματα τη νάρκωνε για να τη δώσει σε αγνώστους.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα γεγονότα έλαβαν χώρα από τον Ιούλιο του 2011 έως τον Οκτώβριο του 2020 στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.
Στο φόρουμ γνωριμιών ο Dominique P. πρότεινε στους χρήστες του Διαδικτύου «να προσφέρουν σε κοιμισμένο άνθρωπο» . με παρατσούκλια όπως «διαθέσιμος τη νύχτα» , «ζεύγος εν αγνοία του» , «ζευγάρι στα πενήντα τους» «η γυναίκα μου διαθέσιμη» .
Ο Dominique P. έδινε ισχυρά αναλγητικά στην γυναίκα του για να μην καταλαβαίνει κ βιντεοσκοπούσε τον βιασμό. Η γυναίκα είχε παραπονεθεί για πολλά χρόνια γυναικολογικού πόνου και κούρασης , αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό πού συνέβαινε. Ούτε είχε καταλάβει κάτι.
Οι βιαστές ήταν ηλικίας μεταξύ 26 και 73 ετών, όλοι από την ίδια περιοχή, είχαν διάφορα επαγγέλματα κ αρκετοί από αυτούς έχουν ήδη καταδικαστεί για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας ή βιασμού.
Η αστυνομία ανακάλυψε κ βίντεο με την μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού να εμφανίζεται επίσης αναίσθητη με εσώρουχα σε ορισμένες εικόνες.
Ο Dominique P. κινηματογράφησε κ τις θετές κόρες τού εν αγνοία τους και μετέδωσε τα βίντεο στο ίδιο site.
Πού φτάνει ο άνθρωπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση