GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "Σελίδα των Μαρτύρων της Γάζας" (στο x.com/GazaMartyrs) έκλεισε τη λειτουργία της...

Νίκος Κλειτσίκας : Ένα μαχαίρι στην καρδιά όσων θέλουν να παραμείνουμε άνθρωποι...

Νίκος Κλειτσίκας: Ένα μαχαίρι στην καρδιά όσων θέλουν να παραμείνουμε άνθρωποι...

«Αυτή θα είναι η τελευταία ανάρτηση που μοιραζόμαστε εδώ.
Πιστεύουμε ότι δεν έχει νόημα να λέμε πλέον τις ανθρώπινες ιστορίες μας. Όλοι έχουν συνηθίσει να βλέπουν να μας σκοτώνουν. Δεν αξίζει πλέον το ρίσκο να στείλουμε τη φωνή μας σ έναν κόσμο που αρκείται στην απλή αλληλεγγύη. Ακόμη και πολλές από τις ανθρώπινες ιστορίες μας δεν ενδιαφέρουν πλέον τους ανθρώπους (ακόμη και η φωνή μας αγνοείται).
Είναι καιρός να σταματήσουμε να περιμένουμε έναν σωτήρα και να βοηθήσουμε τον εαυτό μας να επιβιώσει.
Προσπαθήστε να μας κρατήσετε στις προσευχές σας.
Πριν ακουμπήσετε το κεφάλι σας στο άνετο μαξιλάρι και το κρεβάτι σας, να θυμάστε ότι εδώ κοιμόμαστε στους δρόμους χωρίς τίποτα άλλο από ένα κομμάτι ύφασμα, για να μας προστατεύει από βομβαρδισμούς, πυραύλους και πυρά.
Τα παιδιά μας κοιμούνται πεινασμένα.
Μια μητέρα κοιμάται κλαίγοντας για τα παιδιά της που σκοτώθηκαν, μια σύζυγος θρηνεί τον άντρα της που της πήραν και ένας άντρας θρηνεί για την οικογένειά του που κατέστρεψε το Ισραήλ.
Εδώ, κοιμόμαστε στα αξιοθέατα του θανάτου και ξυπνάμε μπροστά τους. Μας παρακολουθείτε και μερικοί από εσάς ασχολείστε μαζί μας, αλλά την επόμενη μέρα, οι εικόνες του θανάτου μας έχουν ξεχαστεί.
Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξή σας, αλλά τίποτα δεν αξίζει το ρίσκο γιατί αύριο θα μας ξεχάσουν...
»

The Gaza Martyrs page on X will Stop Posting because people don’t care they’re being murdered every day…

Είμαι ο πατέρας σου, είμαι η μάνα σου...

Ο ΟΗΕ; 17.000 δολοφονημένα παιδάκια κι ο ΟΗΕ παρακαλεί τους σιωναζί που προεδρεύουν τη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό, για 7 ημέρες εκεχειρίας για εμβολιασμούς παιδιών! Άρρωστα Σατανικά Μυαλά! Ο ΟΗΕ εκλιπαρεί 7 ημέρες εκεχειρία για εμβολιασμούς παιδιών!

Σημ. Στην "πολιτισμένη" Ευρώπη τα πολιτικά κόμματα (αριστερά ή δεξιά δεν έχει καμία σημασία), το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, έχει πολλά σημαντικότερα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Ζητήματα που υπερισχύουν των 17.000 δολοφονημένων παιδιών, τη Σφαγή, Γενοκτονία, Εθνοκάθαρση του Παλαιστινιακού λαού...

Εδώ πρέπει να αγωνιστούμε για περισσότερα "ανθρώπινα δικαιώματα" των τρανσέξουαλ... Δεν αρκεί ένας νόμος για γάμους, τεκνοθεσίες ομοφυλόφιλων, να διδάσκονται τον τρανσεξουαλισμό τα παιδιά μας από την Γ' Δημοτικού, να ενστερνιστούμε την εντομοφαγία, την πράσινη ανάπτυξη, την κλιματική κρίση, τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" που με τον κοκαϊνομανή μικρό φύρερ των ουκροναζί αγωνίζεται εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού... και τόσα άλλα σημαντικά ζητήματα... Έχουμε την "ιερή συμμαχία", που λέει εν μέσω του γαμήλιου γλεντιού στη λεβεντογέννα Κρήτη ο αρχηγός της "αριστεράς", ξεπερνώντας σε ωμότητα τον αρχηγό της δεξιάς και ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα-λακέδες του ιμπεριαλισμού... και θα συνεχίσουμε να σας δολοφονούμε επειδή το θέλει ο θείος Σαμ!

Εμείς θυμούμαστε!
Κι όταν μας ρωτήσουν γιατί θυμόμαστε, γιατί δεν βλέπουμε μπροστά, το μέλλον… θα τους απαντήσουμε: θα ‘ρθει η μέρα που εμείς θα θυμούμαστε τόσα πολλά, ώστε να θάψουμε σ’ ένα μεγάλο τάφο τους απατεώνες και παραχαράκτες της ιστορίας και του σοσιαλισμού.
Η μνήμη δεν αρχειοθετείται!
Δεν ξεχνάμε!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση