GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στην Ελλάδα! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η σύντροφος του Αρμάντ Ντουπλάντις που έγινε viral...

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις το βράδυ της Τρίτης (6/8)... πέταξε στα 6.25μέτρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη διαδοχική φορά σε Ολυμπια...

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις το βράδυ της Τρίτης (6/8)... πέταξε στα 6.25μέτρα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για δεύτερη διαδοχική φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο άλμα επί κοντώ, σημειώνοντας μάλιστα και Παγκόσμιο ρεκόρ και σήμερα (Τετάρτη 7/8) θα «πετάξει» από το Παρίσι για την Ελλάδα.
Ο Σουηδός υπεραθλητής μετά από μία απαιτητική χρονιά θα ξεκινήσει αμέσως τις διακοπές του και το επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με το μετάλλιο στο στήθος ρωτήθηκε αν θα έρθει στην Ελλάδα και με πολύ καλή διάθεση απάντησε: «Ναι, θα έρθω Ελλάδα».
Τις διακοπές του, τις κανόνισε ο παιδικός του φίλος, Εμμανουήλ Καραλής (στον ίδιο αγώνα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο), και έκλεισε για τον Αρμάντ Ντουπλάντις μία πολύ όμορφη βίλα στη Σαντορίνη! Ο Μανόλο πάντως δεν θα του κάνει παρέα, καθώς θα παραμείνει στο Παρίσι έως την Δευτέρα και θα επιστρέψει με την υπόλοιπη ελληνική ομάδα.
Πάντως ο 24χρονος Σουηδός δεν θα είναι μόνος του, θα έχει μαζί του την σύντροφό του, Desiré Inglander.
Ο 24χρονος Σουηδός ξεχώρισε, με την σύντροφό του, Desiré Inglander να βρίσκεται εκεί για να τον στηρίξει και να τον συγχαρεί για το κατόρθωμά του.
Η 23χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και είναι σε σχέση με τον Αρμάντ εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, ενώ ήταν μαζί του και στο Παρίσι καταγράφοντας την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.
Το διάσημο μοντέλο κατέγραψε τη νίκη του με το κινητό της τηλέφωνο και ανάρτησε το βίντεο στο Instagram, γράφοντας: «Το αγόρι μου μόλις έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ».
Στο απόσπασμα, λίγο μετά το άλμα, ο αθλητής φαίνεται να τρέχει προς το μέρος της πανυγηρίζοντας, ενώ στη συνέχεια, αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

Η Desiré Inglander στηρίζει το αγόρι της δημόσια, μέσω των social media και αναρτά συχνά φωτογραφίες μαζί του. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί μαζί για το εξώφυλλο του διάσημου περιοδικού, Vogue.
Η 23χρονη ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, όπως μπορεί κανείς να δει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει συχνά υλικό από τη δουλειά της.
Βρίσκεται σε σχέση με τον Αρμάντ Ντουπλάντις εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, με πολλούς να αναφέρουν μάλιστα, πως είναι εκείνος που τη βοήθησε να διευρύνει τη φήμη της και να αυξήσει τους ακόλουθούς της στα social media.
Όπως και να 'χει, τα αμέτρητα likes κάτω από τις αναρτήσεις της σίγουρα δείχνουν πως διαθέτει μια δυνατή παρουσία στο Instagram.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση