GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναστασία Γιούσεφ: Viral το… επεξεργασμένο βίντεο με το twerking σε πανηγύρι

Ένα βίντεο που απαθανατίζει την γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ να χορεύει twerking… σε πανηγύρι κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Αναστασ...


Ένα βίντεο που απαθανατίζει την γνωστή χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ να χορεύει twerking… σε πανηγύρι κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Η Αναστασία Γιούσεφ φαίνεται ανάμεσα στο πλήθος να κουνιέται στους ήχους γνωστών δημοτικών τραγουδιών αλλά με τον δικό της… τρόπο.
Άτομο που βρέθηκε μπροστά στο «σόου» τράβηξε βίντεο την χορεύτρια και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.
Πάνω σε αυτό έγραψε: «Εντωμεταξύ εγώ να χορέψω την Ιτιά πήγα, αλλά τελικά την χόρεψε η Γιούσεφ αστεράκια μου». Nα επισημάνω πως ο ήχος με το σόλο έχει προστεθεί δεν είναι ο πραγματικός καθώς το βίντεο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα».
Παρόλα αυτά πολλοί έσπευσαν να την κακοχαρακτηρίσουν ενώ αναπαράγεται χωρίς να υπογραμμίζεται αυτό που αναφέρει ο χρήστης, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα επεξεργασμένο βίντεο…
Τα κακόβουλα σχόλια δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους, με έναν χρήστη να γράφει: «Στην κυριολεξία όμως, είμαστε για τα πανηγύρια. Παραδοσιακό πανηγύρι κατα τα άλλα», ενώ άλλος έγραψε: Θα τρέχουμε στο πιο ψηλό βουνό μου φαίνεται για να βρούμε κανονικό πανηγύρι πλέον».
Κάποιος τρίτος, ανέφερε: «Μερακλής ο πρόεδρος του χωριού που το διοργάνωσε» με κάποιον να του απαντάει: «Άντε και πανηγύρι με Σνικ, Τρανό και Light».
Η Αναστασία Γιούσεφ, η οποία είναι ιδιαιτέρως γνωστή στα social media, έχει γίνει πολλάκις αποδέκτης σεξιστικών σχολίων και όπως φαίνεται οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν χρόνο για να την επικρίνουν για τον χορό της. Τα σχόλια αυτή τη φορά ωστόσο επικεντρώνονται στο γεγονός ότι δεν χόρεψε…κάτι παραδοσιακό.
Δείτε το βίντεο:
@eremp_ Εγώ σε πανηγύρι πήγα! *να επισημάνω πως ο ήχος με το σόλο έχει προστεθεί δεν είναι ο πραγματικός* καθώς το βίντεο έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #fypage #viral #klarina #panigiria #tiktok #arismougopetros @aris_mougopetros 🦇 ♬ πρωτότυπος ήχος - aris_mougopetros 🦇

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση