GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΪΝΤΑ! ΣΑΛΟΣ με την 29χρονη δικηγόρο και τις σχέσεις της με τη ΝΔ...

Η τύπισσα, είναι δικηγόρος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όπως κάνουν λόγο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αναφερόμαστε στην 29χρονη δικ...

Η τύπισσα, είναι δικηγόρος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, όπως κάνουν λόγο οι δημοσιογραφικές πληροφορίες. Αναφερόμαστε στην 29χρονη δικηγόρο Τσουγουριάν Αϊντα, που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στο κέντρο της Αθήνας. Η 29χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη να μεταφέρει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες προς διακίνηση. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν να έχει στην κατοχή της 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 33,8 γραμμ. κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Αναμένεται να απολογηθεί αύριο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα πρόκειται για ακόμα μια “περίπτωση «αρίστων» που πλαισιώνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη”. ενώ υπήρξε ασκούμενη στο υπουργείο Δικαιοσύνης.
Και τι σημασία έχει η πολιτική ένταξη μιας φερόμενης εμπόρου ναρκωτικών, μπορεί να αναλογιστεί κάποιος. Την απάντηση θα την πάρει αν σκεφτεί τι διαστάσεις και τι σχόλια θα υπήρχαν αν στην περίπτωση της Τσουγουριάν ήταν ένα στέλεχος του ΚΚΕ ή ένα επώνυμο άτομο του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Υ.Γ: Μπορεί να διανοηθεί κανείς τι θα είχε συμβεί αν συλλαμβανόταν ένα μέλος του Ρουβίκωνα να πουλάει κοκαΐνη;
http://vathikokkino.gr/archives/157880

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν σχετικά με «συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media ότι «διαψεύδουμε κατηγορηματικά συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media, που αναφέρουν ότι δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με το κόμμα μας. Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ».

1 σχόλιο

  1. Αλλοιμονο,ο Φλωριδης να προσλαβει ΝΔκρατη;Ελεος!Ολοι της Ανταρσυας και του Ρουβικωνα ειναι στο Υπουργειο.Μη σου πω και της Χαμας και των Ερυθρων Χμερ.Τον κακολογειτε τον Φλωριδη και ειναι ντροπη να μην ντρεπεσθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση