GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "δημοκρατική" Ευρώπη απαγόρευσε το κανάλι "Resistance News Network"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Στην "πολιτισμένη" δύση η φίμωση του διαδικτύου καλά κρατεί...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Στην "πολιτισμένη" δύση η φίμωση του διαδικτύου καλά κρατεί...

Το αγγλόφωνο κανάλι "Resistance News Network" ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ (φίμωση, μέτρα για να μην υπάρχει πρόσβαση στους Ευρωπαίους πολίτες) σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση πριν από λίγο, ως μέρος της συνεχιζόμενης καταστολής της Παλαιστινιακής αντίστασης σε όλη την Ευρώπη.

Ήταν ένα από τα καλύτερα κανάλια και Ελεύθεροι του κόσμου έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες.
Οι φίλοι, αδέλφια, σύντροφοί μας στο "Resistance News Network" θα παρακάμψουν αυτήν την απαγόρευση, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Όπως συμβαίνει και με τα απαγορευμένα κανάλια/ιστότοπους της Παλαιστινιακής Αντίστασης, θα συνεχίσουμε να αναμεταδίδουμε μέσα από άλλες πλατφόρμες ενημέρωσης πληροφορίες για την Αντίσταση.
Δεν φοβόμαστε, το έργο ενημέρωσης για την υποστήριξη της Παλαιστίνης θα συνεχιστεί, σε κάθε μέρος ανά πάσα στιγμή, έως ότου η Παλαιστίνη απελευθερωθεί!

17 Αυγούστου 2024 Hitlernet! Μετά την ΕΕ η φίμωση στο διαδίκτυο και στην Αυστραλία...

Οι εγχώριοι σιωναζί πέρασαν στην επίθεση ΚΑΙ με τη λογοκρισία... τη "δικτατορία του αλγόριθμου"!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση