GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Φάουτσι προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου...

Ο Άντονι Φάουτσι, που έγινε γνωστός ως σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον κορωνοϊό, αναρρώνει στο σπίτι του μετά τη ...


Ο Άντονι Φάουτσι, που έγινε γνωστός ως σύμβουλος της κυβέρνησης του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τον κορωνοϊό, αναρρώνει στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο με τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύτηκε πριν από σχεδόν 11 ημέρες με πυρετό, ρίγη και κόπωση.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως στο σπίτι του. Ο 83χρονος μιλώντας στο CBS, ανέφερε πως ότι πιθανότατα κόλλησε τον ιό από τσίμπημα κουνουπιού στον κήπο του.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου δεν αισθάνονται άρρωστοι, ωστόσο σχεδόν ένας στους πέντε εμφανίζει συμπτώματα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), την αμερικανική υπηρεσία δημόσιας υγείας.
Με πληροφορίες από BBC

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση