GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΠΑΝΤΗΣΗ!" Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίθεση με ρουκέτες και drones κατά του Ισραήλ...

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε πολλαπλές ρουκέτες και drones κατά του Ισραήλ, προκαλώντας σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε όλο το Βόρειο μέρος της χ...


Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε πολλαπλές ρουκέτες και drones κατά του Ισραήλ, προκαλώντας σειρήνες αεροπορικής επιδρομής σε όλο το Βόρειο μέρος της χώρας.
Σύμφωνα με το AlJazeera, ορισμένα από τα βλήματα πέρασαν την ισραηλινή αεράμυνα και έκαναν πρόσκρουση, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής.
Σύμφωνα με τις IDF, όλες οι ρουκέτες έπληξαν ανοιχτές περιοχές, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ενώ παράλληλα σημειώνουν ότι τα στρατεύματα βομβάρδισαν τις θέσεις εκτόξευσης με πυροβολικό.
Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, ισχυριζόμενη ότι βομβάρδισε τη βόρεια κοινότητα της Αϊλόν με ρουκέτες Katyusha, ως απάντηση στις πρόσφατες επιδρομές των IDF στο νότιο Λίβανο.
Σημειώνεται ότι ένοπλη λιβανέζικη ομάδα έχει αναλάβει την ευθύνη για οκτώ επιθέσεις εναντίον ισραηλινών θέσεων μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένων των επιθέσεων με ρουκέτες στο Έιλον, μαζί με τα κατεχόμενα εδάφη στα αγροκτήματα Σεμπάα και στους λόφους Κφαρτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση