GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Γιαζίντι απαιτούν τιμωρία των Κούρδων για τη Γενοκτονία!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Μπαρζανί και οι Κούρδοι είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για αυτό που μας συνέβη » Shamo Roto, επιζών της γενοκτον...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Μπαρζανί και οι Κούρδοι είναι οι
κυρίως υπεύθυνοι για αυτό που μας συνέβη
»
Shamo Roto,
επιζών της γενοκτονίας Γιαζίντι (Αύγουστος 2014)


Τον Αύγουστο του 2014, το λεγόμενο "ισλαμικό κράτος made in israel-USA" σφαγίασαν χιλιάδες άνδρες και πήραν σκλάβους χιλιάδες γυναίκες και παιδιά που ανήκαν στη θρησκευτική μειονότητα των Γιαζίντι στην περιοχή Σιντζάρ του Ιράκ (στο αμερικανοσιωνιστικό προτεκτοράτο του λεγόμενου Ιρακινού Κουρδιστάν).
Δέκα χρόνια αργότερα, οι Γιαζίντι που επέζησαν από τη γενοκτονία και κατέφυγαν στην Ευρώπη ως πρόσφυγες, δημιούργησαν έναν καταυλισμό διαμαρτυρίας μπροστά από το γερμανικό κοινοβούλιο στο Βερολίνο για να πουν την αλήθεια για το τι συνέβη.


Οι Γιαζίντι θέλουν ο κόσμος να μάθει ότι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της περιοχής του λεγόμενου Ιρακινού Κουρδιστάν (IKR), με επικεφαλής τον Μασούντ Μπαρζανί και την οικογένειά του, σε συνεργασία με τους φονιάδες του αμερικανοσιωνιστικού (ISIS) σχεδίασαν κι εκτέλεσαν την γενοκτονία!




"Ενοχλητικές" ειδήσεις για την κυρίαρχη δημοσιογραφική αλητεία... Γιατί "εωοχλητικές";

Το επονομαζόμενο "Ιρακινό Κουρδιστάν" του Μασούντ Μπαρζανί, του αγαπημένου φίλου του Νετανιάχου, που με απόφαση των ΗΠΑ ίδρυσαν "πατρίδα" σε μια περιοχή που μεταφέρθηκαν από την Ανατολή για λογαριασμό των Νεότουρκων, ώστε να υλοποιήσει τη Γενοκτονία των Ασσυρίων και μάλιστα μόλις το 1933, το Ολοκαύτωμα που όλοι αποσιωπούν και κρύβουν! H Σφαγή των Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!

Όπως επίσης μια άλλη Γενοκτονία των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών Η Γενοκτονία των Αρμενίων! “Metz Yeghern”... το “Μεγάλο Έγκλημα”!

Οι Κούρδοι, παραδοσιακά πωλούν τους εαυτούς τους στον πλειοδότη ως πόρνες! "Έστω τώρα, κατανοούμε γιατί οι Κούρδοι είναι λακέδες των ιμπεριαλιστών"!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση