GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΓΑΛΗ κυβερνοεπίθεση στο τραπεζικό σύστημα του Ιράν!

Μεγάλη κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και άλλα τραπεζικά ιδρύματα στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran International...


Μεγάλη κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Κεντρική Τράπεζα του Ιράν και άλλα τραπεζικά ιδρύματα στη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Iran International.
Οι χάκερς προκάλεσαν μεγάλες δυσλειτουργίες στο τραπεζικό σύστημα του Ιράν, σε μια επίθεση που φέρεται να είναι η μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση στην ιστορία της χώρας.
Χάκερς υπέκλεψαν πληροφορίες που ανήκαν σε κατόχους λογαριασμών στη μεγαλύτερη τράπεζα του Ιράν, καθώς και σε άλλες, αναφέρει το δημοσίευμα.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αργότερα ότι ένα χαρτί είχε κολληθεί σε μηχανές ATM στο Ιράν, το οποίο έγραφε: «Αγαπητοί πελάτες, είναι αδύνατο να κάνετε ανάληψη χρημάτων από αυτό το ΑΤΜ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλος ο εθνικός προϋπολογισμός και οι πόροι του Ιράν έχουν διατεθεί στους πολέμους και οι διεφθαρμένοι θρησκευτικοί ηγέτες του καθεστώτος της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Λυπούμαστε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση