GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχουν αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και ο καθένας έχει έναν λόγο να εκδικηθεί...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Αυτό που πραγματικά ραγίζει τις καρδιές μας είναι ότι τα μαρτύρια ανθρώπων στη Λωρίδα της Γάζας έχουν γίνει α...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Αυτό που πραγματικά ραγίζει τις καρδιές μας είναι
ότι τα μαρτύρια ανθρώπων στη Λωρίδα της Γάζας
έχουν γίνει απλώς ένας αριθμός
»
Μαχμούντ Μπασάλ
, εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Προστασίας της Γάζας

Σύμφωνα με το σιωνιστικό ναζιστικό καθεστώς στην Παλαιστίνη, αλλά και "πολιτισμένα" κτήνη του 4ου Ράιχ (όπως Ο σιωνιστής βρετανός ΥΠΕΞ Ντέιβιντ Λάμι, προκλητικός ζητάει τα "ρέστα"...), αυτοί ήταν τρομοκράτες... Μια ατελείωτη ντροπή...

- Ο καθηγητής Mohammed Ramadan Al-Gharfi, μαρτύρησε με τη σύζυγό του Asmaa, τους γιους Khattab, Osama και Elias και τις κόρες τους Israa, Sondos και Rimas.
- Δρ. Yousef Shehadah Al-Kahlout, καθηγητής Αραβικών στο Πανεπιστήμιο της Γάζας.
- Sheikh Mohammed Hassan Abu Sa'da, διευθυντής της τράπεζας Awqaf στη Γάζα, με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών.
- Ο καθηγητής Moataz Rajab, ο οποίος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις διεθνείς σπουδές. Αδελφός του ηρωικού μάρτυρα Moemen Rajab.
- Ο Ahmed Maher Sharaf, ο οποίος ήταν απομονωμένος από την οικογένειά του στη νότια Λωρίδα. Ο πατέρας του πέθανε πριν από δύο εβδομάδες.
- Mohammed Zaki Abu Haya, ένας λαμπρός μηχανικός.
- Barham Ziad Al-Jabari, ένας νεαρός άνδρας που παρά τα τραύματά του συνέβαλε σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, εξυπηρετώντας εκτοπισμένους σε νοσοκομεία και σχολεία.
- Murad Shamalakh, ένας ευσεβής άνθρωπος, γνωστός για τις πολλές καλές του πράξεις.
- Ahmed Al-Jabara, ο οποίος ακολούθησε το μαρτύριο του πατέρα του και των αδελφών του Mohammed, Hani και Madhat.
- Ο Obaida Hamed Madoukh, του οποίου η σύζυγος Shaimaa, οι γιοι του Omar, Ahmed και Yusuf, οι γονείς του και ο αδελφός του μαρτύρησαν πριν από έξι μήνες.
- Τα αδέρφια Mohammed και Moemen Jabr Habib.
- Yousef Shwaidih, που σπούδασε παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Al-Azhar.
- Amjad Al-Yemeni, ο οποίος σπούδασε στο University College και εργάστηκε ως τροχονόμος. Ο αδελφός του Αϊμάν είχε προηγουμένως μαρτυρήσει.
- Ο Ziyad Yasin Dilo, ιδιοκτήτης κουρείου του, σχεδίαζε τον αρραβώνα του την ημέρα του μαρτυρίου του.
- Δρ. Ashraf Al-Ghafri, ιμάμης και ιεροκήρυκας, διδάκτωρ Ισλαμικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο Imam Al-Ouzai της Βηρυτού.
- Ο καθηγητής Mohammed Hamid Al-Tayr, πατέρας των μαρτύρων Mosab και Muntaser.
- Ο Σεΐχης Abdulqader Al-Basyouni, ο γιος του Nidal και ο γαμπρός του Sobhi.
- Majdi Mohammed Al-Tatar, ένας λάτρης της άσκησης που έχασε ένα πόδι σε ηλικία 10 ετών. Επέμεινε παρά τον ακρωτηριασμό και ίδρυσε τη δική του σχολή κολύμβησης και έγινε ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Γάζας.
- Sheikh Bilal Qasim, απόφοιτος του Κολλεγίου Da'wa.
- Yousef Al-Shobaki.
- Abdulkarim Rushdi Hamad, πτυχιούχος Κορανικών επιστημών.
- Mohammad Jabr Harara
- Abullah Samir Al-Ara'ir
- Μπιλάλ Αμπού Ασρ
- Amal Saeed Al-Jabari, αδελφή του μάρτυρα ηγέτη Ahmed Al-Jabari.
- Abdulaziz Al-Kafarna, αντιδήμαρχος του Beit Hanoun.
- Anwar Saad Al-Za'im, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην εξυπηρέτηση των κωφών μέσω του συλλόγου «Atfaluna for the Deaf», όπου εργάστηκε για 30 χρόνια.


Αιώνια Τιμή και Δόξα στους μάρτυρες!

«Οι μάρτυρές μας είναι περισσότερο από αριθμοί.
Κάθε μάρτυρας έχει ένα όνειρο, μια φωνή και μια ζωή. Έχουν αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και ο καθένας έχει έναν λόγο να εκδικηθεί.
Ποιοι ήταν λοιπόν οι μάρτυρες της τρομερής σφαγής στο σχολείο "Al-Tabaeen" τα ξημερώματα σήμερα, η οποία στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 93 μάρτυρες;
»

Μαχμούντ Μπασάλ, εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής Προστασίας της Γάζας (φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου)

Σημ. Η δήλωση αμέσως μετά τη σφαγή και πριν μπορέσουν ν' ανασύρουν όλους τους νεκρούς κάτω από τα συντρίμμια, αλλά και κομμάτια από διαμελισμένα σώματα μαρτύρων  (ΒΙΝΤΕΟ +18) Η Αποκάλυψη... το σφαγείο Γάζα! Η ντροπή του ανθρώπου...

«Το επόμενο πλήγμα είναι κοντά»!

«Θα έρθει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό»!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση