GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΟΦΕΙΛΕΙ να παραιτηθεί ο Κικίλιας..."

Σωτήρης Τζούμας Ο κ. Κικίλιας ως έντιμος πολιτικός που είναι και το έχει αποδείξει μέχρι τώρα οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει ...


Σωτήρης Τζούμας
Ο κ. Κικίλιας ως έντιμος πολιτικός που είναι και το έχει αποδείξει μέχρι τώρα οφείλει να παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει τώρα για να δώσει μάθημα πολιτικού πολιτισμού προς όλους. Και κυρίως προς αυτούς που κουνούν το δάκτυλο όταν κάηκαν τόσοι άνθρωποι επί των ημερών τους και μας το απέκρυπταν! Όμως αυτό που έγινε όλες τις προηγούμενες ημέρες, αυτό που ζήσαμε, αυτό που είδαμε να εκτυλίσσεται μέσα στα μάτια μας δεν ήταν λίγο και βαραίνει δυστυχώς τους ώμους του καθ´ύλην αρμόδιου Υπουργού! Λίγο έλειψε η φωτιά να φτάσει μέχρι τον Παρθενώνα! Και αυτό δεν είναι λίγο!
Δυστυχώς δεν φταίνε πάντα οι άλλοι όταν το καράβι πέφτει στις ξέρες… Πριν του πουν να φύγει , ας το κάνει ο ίδιος! Αυτό σημαίνει πολιτικό ήθος!Και πάντα αυτά που γράφω εκφράζουν την προσωπική μου άποψη και δείχνουν αυτό που θα έκανα εγώ! Το θυμάται άλλωστε αυτό ο Υπουργός από ένα διάλογο που είχαμε κάποτε, όταν ήταν Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας!

2 σχόλια

  1. Γιατι ρε,τί εκανε;Και τα δαση αφησε μια χαρα να καουν,οπως απαιτουν τα αφεντικα,αλλα και ο Μητσοτακης και οικονομια φοβερη εκανε,για να περισσεψουν λεφτα για τα κρατικοδιαιτα λαμογια και τον τραυματια εκανε και ευγενικα μιλησε.Τωρα αν εσεις νομιζετε οτι εχουμε αξιοπρεπη Κυβερνηση οπως αλλα Κρατη καο οχι μια διεστραμμενη ομαδα που λυμαινεται τη Χωρα,τί να πω;Γραψτε λαθος;Παντως τη μαλακια σας,ολοι την πληρωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασα να σε πω:Απο ενα επιπεδο αμβλυνοιας και κατω(στα επιπεδα του μη μετρησιμου)ολοι ειναι εντιμοι και καλοι,κατα βαθος.Στην περιπτωση ομως αυτη,μιλαμε για απυθμενο.Επειτα η ενεργεια"παραιτηση"ειναι συνθετη και οχι τοσο απλη.Δυσκολο για τις ικανοτητες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση