GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας με τον Μαδούρο! Το ΚΚΕ ακούει, βλέπει, διαβάζει;

Νέος Θερσίτης Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας, με επίσημη ανακοίνωση της ηγεσίας του ξεκαθαρίζει ότι...

Νέος Θερσίτης
Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας, με επίσημη ανακοίνωση της ηγεσίας του ξεκαθαρίζει ότι... είναι στο πλευρό του Μαδούρο και της Μπολιβαριανής Επανάστασης, καταγγέλλοντας σαν “fake news” δημοσιεύματα για το αντίθετο:


ΔΗΛΩΣΗ
«Σε όλο τον λαό της Βενεζουέλας και τους λαούς του κόσμου:
Από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας θέλουμε να εκφράσουμε την απεριόριστη υποστήριξή μας στο επίσημο δελτίο που εξέδωσε το Εθνικό Εκλογικό Συμβούλιο (CNE) τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024, το οποίο αντικατοπτρίζει τον θρίαμβο του Προέδρου Nicolas Maduro Moros για την προεδρική περίοδο 2025-2031, και ενημερώνουμε επίσης ότι πρόκειται για το μοναδικό όργανο διοίκησης, νόμιμο και ικανό να εκδώσει πόρισμα αυτού του τύπου.
Ο λαός της Βενεζουέλας σε μια επίδειξη πολιτισμού  και δημοκρατίας εξέφρασε στις κάλπες την επιθυμία του να εδραιώσει την επανάσταση, μια επιθυμία που ένας τομέας της εξτρεμιστικής δεξιάς προσπαθεί να αγνοήσει όπως έκαναν στο παρελθόν.
Από το Κομμουνιστικό Κόμμα της Βενεζουέλας απορρίπτουμε κατηγορηματικά την έκκληση να διαταραχθεί η ειρήνη που βασιλεύει σήμερα στους δρόμους της Βενεζουέλας και που επιδιώκει να υπονομεύσει τα δημοκρατικά θεμέλια της χώρας μας.
Η αντιπολίτευση με επικεφαλής τη Maria Corina Machado και τον Edmundo González Urrutia, επιδιώκουν με βίαια μέσα να επιτύχουν τους στόχους τους να υποθηκεύσουν το έθνος μας στον βορειοαμερικανικό ιμπεριαλισμό και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και γεμίζουν ξανά τους δρόμους της Βενεζουέλας με αίμα και βία για να δικαιολογήσουν ένοπλη επέμβαση ξένων δυνάμεων στη χώρα μας.
Ομοίως, καλούμε τον λαό της Βενεζουέλας να αγνοήσει αυτούς τους πραξικοπηματίες που στην πραγματικότητα είναι αυτοί οι πολιτικοί και να μην υποκύψει σε προβοκάτσιες που απλώς επιδιώκουν να θέσουν υπό αμφισβήτηση το πιο αναγνωρισμένο δημοκρατικό εκλογικό σύστημα στον κόσμο.
Η πρόθεσή τους είναι ξεκάθαρη, αλλά ο κόσμος έχει ήδη μιλήσει. Ας αναλάβουμε με δέσμευση και επαναστατικό πάθος την υπεράσπιση της πατρίδας και ας διαφυλάξουμε την ειρήνη.
Ομοίως, καλούμε τις αρμόδιες αρχές να αναλάβουν δράση για το θέμα και να μην επιτρέψουν για άλλη μια φορά, λόγω προσωπικών και αντιδημοκρατικών συμφερόντων, οι δρόμοι της Βενεζουέλας να γεμίσουν με βία και χάος.
Θα νικήσουμε!
»

😆 Αυτό βέβαια ΔΕΝ έχει καμμία σημασία για την ηγεσία του ΚΚΕ στην Ελλάδα, γιατί το Κ.Κ. Βενεζουέλας όπως και το ΚΚ της Κούβας, κι όλα τα άλλα, δεν είναι … “κουτσουμπικοί”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση