GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαζί με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα... είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τις εγκληματικές πυρκαγιές..."

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος Αυτή εδώ είναι η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Από τότε που ως δικαστής του...

Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
Αυτή εδώ είναι η πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Από τότε που ως δικαστής του...

Συμβουλίου της Επικρατείας με την απόφαση 2499/2012 της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου («Ανάπτυξη ΑΣΠΗΕ εντός αναδασωτέων εκτάσεων»), με την οποία γινόταν δεκτή η εγκατάσταση αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΣΠΗΕ), ισχύος 36 ΜW στη θέση Μελίσσι του Δήμου Θίσβης Βοιωτίας και απορρίπτονταν οι ενστάσεις του Δήμου Θηβαίων, άνοιξε τον δρόμο για την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε καμμένες εκτάσεις.
Αυτή, μαζί με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα που την πρότειναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τις εγκληματικές πυρκαγιές που μπαίνουν για να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά!

* Οι επενδύσεις στο Τατόι και η Σακελλαροπούλου

* «Ναι» Τσίπρα για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

1 σχόλιο

  1. Ακομη και να "καταπιουμε την 2499/12 και την 1421/2013 οπου στα αρθρα 23,24 ανοιγει το παραθυρο για αλλαγη χρησης των δασων,σημερα,σαν ΠτΔ,επρεπε να υποστηριξει τις αποφασεις της οι οποιες εχουν τις,οποιεσδηποτε τελος παντων,ασφαλιστικες δικλειδες.Η 1421 ειναι σαφης ως προς τη προστασια του περιβαλλοντος σε πολλα σημεια.Η πραγματικοτητα του"καιω 4 μυρια στρεμματα για να βαλουν οι φιλοι αντιοικολογικες ανεμμογεννητριες και καταστρεφω τη γεωργια για περιττα φωτοβολταικα,απεχει πολυ απο το πνευμα,αλλα και το γραμμα του νομου.Και μην ξεχναμε:Το διαμερισματακι που πηρε απο την ΤΕΡΝΑ μπιτ παρα,επρεπε να προβληματισει τον Τσιπρα και να τον αποτρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση