GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ο πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής!

Σύμφωνα με  πληροφορίες που επικαλείται η  efsyn.gr τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης (ΣΔ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) «καθαίρε...


Σύμφωνα με  πληροφορίες που επικαλείται η efsyn.gr τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης (ΣΔ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) «καθαίρεσαν» ουσιαστικά τον πρύτανη Παναγιώτη Καλδή. Πρόκειται για πολύ σοβαρή εξέλιξη σε ένα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας, η οποία σίγουρα θα έχει συνέχεια και πολλές αποκαλύψεις.
Συγκεκριμένα τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης κατά τη σημερινή (31ης Ιουλίου 2024) συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοίκησης (ΣΔ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) κατέθεσαν απολύτως αιτιολογημένη Πρόταση Δυσπιστίας στο πρόσωπο του πρύτανη καθηγητή Παναγιώτη Καλδή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14.3 του ν. 4957/2022.
Η Πρόταση κατατέθηκε εγγράφως ενώπιον του ΣΔ, με υπογράφοντα τα εσωτερικά μέλη καθηγήτριες Αθηνά - Γεωργία Αλεξοπούλου, Αρετή Λάγιου, Ευσταθία Παπαγεωργίου & Κλειώ Σγουροπούλου, καθώς και τα εξωτερικά μέλη Κωνσταντίνο Δερδεμέζη & Γεώργιο Συκιανάκη.
Η Πρόταση Δυσπιστίας υπερψηφίστηκε από την απαιτούμενη, κατά τον νόμο, πλειοψηφία, ενώ κατά την ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η μεταβατική ανάληψη καθηκόντων πρύτανη από την καθηγήτρια Κλειώ Σγουροπούλου.
Σύμφωνα με την απόφαση των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης «βασική προτεραιότητα μας αποτελεί η ομαλή λειτουργία και η αναπτυξιακή πορεία του Πανεπιστημίου μας με τη συμμετοχή και τη συνεργασία του συνόλου της Ακαδημαϊκής Κοινότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση