GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυμα από τον στρατηγό Καανί στον Σινουάρ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Ισμαήλ Καανί, Διοικητής της Δύναμης Quds (Δύναμη Ιερουσαλήμ), επίλεκτο σώμα των...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Ισμαήλ Καανί, Διοικητής της Δύναμης Quds (Δύναμη Ιερουσαλήμ), επίλεκτο σώμα των...

Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης του Ιράν και διάδοχος του μάρτυρα Κασέμ Σουλεϊμανί σ' αυτή τη θέση, έστειλε μήνυμα στον Γιαχία Σινουάρ, νέο επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς:

«Στο όνομα του πολυεύσπλαχνου Θεού
Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και τα συγχαρητήριά μου, για το μαρτύριο του Κομαντάντε Ισμαήλ Χανίγια.
Ο μάρτυρας Χανίγια ήταν πραγματικά ένας θαρραλέος Διοικητής της Ισλαμικής Αντίστασης, μια πολύτιμη και σταθερή προσωπικότητα κι ένας ενοποιητής του ισλαμικού κόσμου.
Όπως δήλωσε ο Ανώτατος Ηγέτης της Επανάστασης (Ιμάμ Χαμενεΐ), θεωρούμε καθήκον μας να εκδικηθούμε το αίμα του, που χύθηκε σ' αυτό το πικρό περιστατικό που συνέβη στην Ισλαμική Δημοκρατία. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ευλογημένο αίμα αυτού του μεγαλομάρτυρα θα αυξήσει τον αντίκτυπο της αυστηρής τιμωρίας που θα επιβάλει η Ισλαμική Δημοκρατία στη σιωνιστική οντότητα.
Η ηρωική τζιχάντ των αδελφών σας στην Ισλαμική Αντίσταση θα κάνει τον αντίκτυπο της τιμωρίας μεγαλύτερο από ό,τι στο παρελθόν και θα οδηγήσει στο γρήγορο αφανισμό αυτής της οντότητας.
Με την ευκαιρία της εκλογής σας, ως φυσιογνωμίας με τιμητική ιστορία ηγεσίας και τζιχάντ, απευθύνω τα συγχαρητήριά μου σ' όλους τους ήρωες της Χαμάς, της Γάζας και του έθνους.
Αυτές οι μεγαλειώδεις και κατάλληλες εκλογές καταδεικνύουν ότι η Χαμάς δεν έχει υποχωρήσει μπροστά στη δολοφονία των κορυφαίων πολιτικών ηγετών της και των μουτζαχεντίν της.
Με την εκλογή ενός άλλου σοφού Διοικητή, η Χαμάς απέδειξε ότι έχει εμπιστευτεί την ένδοξη σημαία της σ' αυτόν που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στο πεδίο και σε έναν μαχητή στο μονοπάτι του Θεού.
Επαναλαμβάνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό σας και μαζί σας στο μονοπάτι της Αντίστασης, για να εκπληρώσουμε τη θεϊκή υπόσχεση να εξαγνίσουμε την Ιερουσαλήμ από τον καρκινικό όγκο.
»


Σήμερα, η ιρανική τηλεόραση παρουσίασε τους νέους αντιπλοϊκούς πυραύλους κρουζ του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης...

Στη Γάζα, οι πολύ καλά σχεδιασμένες επιθέσεις των Ταξιαρχιών "Αλ Κασσάμ" σπέρνουν τρόμο και θάνατο στους σιωΝαζί βρεφοκτόνους...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση