GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ο πρώην υπουργός Αλκ. Στεφανής! "ΞΗΛΩΣΑΝ" τον διοικητή του Αγίου Όρους...

Τη θέση του διοικητή του Αγίου Όρους αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Σε σχετική ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτε...


Τη θέση του διοικητή του Αγίου Όρους αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής. Σε σχετική ανακοίνωσή του, το υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι ο νυν διοικητής Αναστάσιος Μητσιάλης "παραιτήθηκε και τη θέση του αναλαμβάνει ο κ. Στεφανής".
Θυμίζουμε ότι ο κ. Στεφανής είναι επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, ενώ έχει διατελέσει υφυπουργός αλλά και υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας. Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για τον διοικητή του Αγίου Όρους έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι ο Πρέσβης επί τιμή κ. Αναστάσιος Μητσιάλης παραιτήθηκε από τη θέση του Διοικητή του Αγίου Όρους. Νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και τ. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής».

1 σχόλιο

  1. Αυτό τώρα θεωρείται καλή είδηση; Είναι ο πρώην Υπουργός Εθνικής Εθνικής Άμυνας που ζητούσε από τους στρατεύσιμους να ξεσκατίζουν(καθαρίζουν) όσα άφηναν πίσω τους οι λαθρομετανάστες ή οι παρανόμως εισερχόμενοι στην χώρα μας που κατοικούσαν στα HOT SPOT κέντρα φιλοξενίας μέχρι να εξεταστεί αν πληρούν τα κριτήρια για την είσοδο ή μη στην χώρα μας βάσει των κανονισμών περί καθεστώτος πρόσφυγα και παροχή ασύλου. Να θυμίσω ότι η Τουρκία είναι η πρώτη ασφαλή χώρα που συναντάνε στο δρόμο τους και η Ε.Ε. δίνει αμέτρητα χρηματικά ποσά ώστε η Τουρκία να τους κρατήσει στο έδαφός της πράγμα το οποίο ουδέποτε πράττει. Άρα η Ε.Ε. πετάει τα χρήματά της στα σκουπίδια και Τουρκία χρησιμοποιεί αυτά τα χρήματα για πολεμικούς εξοπλισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση