GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ! Η ...ΕΥΧΗ που έδωσε στον Κασσελάκη ο πατέρας του

Στο κτήμα Κάμπος, το οποίο βρίσκεται κοντά στον Στύλο Αποκορώνου, κατέφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, για το προγραμματισμ...


Στο κτήμα Κάμπος, το οποίο βρίσκεται κοντά στον Στύλο Αποκορώνου, κατέφτασε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης, για το προγραμματισμένο δείπνο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε με αυτοκίνητο απευθείας στο κτήμα. Νωρίτερα, καλεσμένοι για το δείπνο έφταναν με μίνι μπας.
Το όχημα άφηνε τους καλεσμένους έξω από την είσοδο του κτήματος, ενώ εκεί υπήρχε και αστυνομική παρουσία με ομάδα της ΟΠΚΕ και φυσικά τα ΜΜΕ που εδώ και μέρες… κυνηγούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά.
Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, περιορίστηκε στο να δώσει μια σύντομη ευχή....

1 σχόλιο

  1. Έχει χαθεί το μέτρημα. Πόσες φορές έχει παντρευτεί το ζεύγος. Η 1η φορά ήταν ΗΠΑ-USA απ ότι είπαν τα κανάλια.
    Τι να ευχηθεί ο πατέρας, "καλούς απογόνους"; Ρε μπάρμπα αυτούς τους απογόνους πώς τους αποκτά κανείς με δύο άντρες παντρεμένους, με ένα καλό deal στην υιοθεσία φαντάζομαι; Από ότι ξέρω δυο άνδρες ζευγάρι ούτε παιδιά κάνουν, ούτε βρεφικό γάλα βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση