GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΡΙΝΓΚ" εκκλησία στον Πύργο! Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού και ακολούθησε μάχη...

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ. Σύμφωνα με το pat...


Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου, η οποία μετατράπηκε σε… ρινγκ.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να μην αντιδρά καθόλου ψύχραιμα.
Όπως μετέφεραν άτομα που ήταν καλεσμένα στον γάμο, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο. Οι συγγενείς της τότε επιτέθηκαν στον γαμπρό και το μυστήριο διακόπηκε.
Πάντα με τις ίδιες πηγές, ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας.
Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το σοκ που υπέστη.ό όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε κανονικά κεκλεισμένων ωστόσο των θυρών.

1 σχόλιο

  1. Αν είναι να πέσει ξύλο μεταξύ του ζευγαριού μέσα στην εκκλησία με παπά και ο κόσμος μάρτυρες του γεγονότος απορώ για ποιο λόγο παντρεύονται. Δεν κάθονται σπίτι τους για να μην ξεφτιλίζονται δημοσίως. Ο παπάς μετά από όσα έγιναν έπραξε λάθος και συνέχισε τον γάμο. Άκου και κλεισμένων των θυρών, που είναι σε γήπεδο; Αφού δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ του ζευγαριού, τι πάει να ευλογήσει ο παπάς και το Άγιο Πνεύμα, αυτοί κοροϊδεύουν και τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση