GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΝ στον πόλεμο!» ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τα μετάλλια των Ολυμπιακών Αγώνων...

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης skateboarder Νάιτζα Χιούστον έδειξε το μετάλλιο που κέρδισε στον τελικό του skateboarding ανδρών στις 29 Ιουλίου σ...

Ο Αμερικανός Ολυμπιονίκης skateboarder Νάιτζα Χιούστον έδειξε το μετάλλιο που κέρδισε στον τελικό του skateboarding ανδρών στις 29 Ιουλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024 στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η φθορά που έχει υποστεί.
«Εντάξει, λοιπόν, αυτά τα ολυμπιακά μετάλλια φαίνονται υπέροχα όταν είναι ολοκαίνουργια», μοιράστηκε ο Χιούστον σε ένα κλιπ στο Instagram Stories.
«Αλλά αφού το φόρεσα ενώ ήμουν λίγο ιδρωμένος και μετά άφησα τους φίλους μου να το φορέσουν το Σαββατοκύριακο, προφανώς δεν είναι τόσο καλής ποιότητας όσο φαίνεται», πρόσθεσε.

«Δηλαδή κοιτάξτε αυτό το πράγμα, φαίνεται τραχύ. Ακόμη και το μπροστινό μέρος αρχίζει να ξεφλουδίζει λίγο», συνέχισε ο Ολυμπιονίκης, γυρίζοντας το μετάλλιο έτσι ώστε να φανεί μια διαφορετική οπτική γωνία.
«Οπότε δεν ξέρω… Ολυμπιακά μετάλλια, ίσως πρέπει να βελτιώσετε λίγο την ποιότητα», είπε.
Σε μια περαιτέρω ανάρτηση, ο Χιούστον μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το μετάλλιο μπροστά σε ένα γραφικό φόντο, γράφοντας, «Το μετάλλιο μοιάζει να πήγε στον πόλεμο και να γύρισε πίσω», προσθέτοντας ένα ανασηκωμένο φρύδι κι ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

Σε απάντηση, εκπρόσωπος της διοργάνωσης Paris 2024 είπε στο PEOPLE ότι «γνωρίζουν μια αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έναν αθλητή του οποίου το μετάλλιο παρουσιάζει φθορά λίγες μέρες μετά την απονομή του».
«Το Παρίσι 2024 συνεργάζεται στενά με το Monnaie de Paris, το ίδρυμα που είναι επιφορτισμένο με την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο των μεταλλίων, και μαζί με την Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή του ενδιαφερόμενου αθλητή, προκειμένου να αξιολογήσει το μετάλλιο για να κατανοήσει τις συνθήκες και την αιτία στη φθορά», προσθέτουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.
«Τα μετάλλια είναι τα πιο πολυπόθητα αντικείμενα των Αγώνων και τα πιο πολύτιμα για τους αθλητές. Τα κατεστραμμένα μετάλλια θα αντικαθίστανται συστηματικά από το Monnaie de Paris και θα χαραχθούν με τον ίδιο τρόπο με τα πρωτότυπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση