GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ "ΜΗΝΥΜΑ" στον Μητσοτάκη! Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ με τον ...γιο του Σαμαρά

Μια φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση ήταν αρκετή για να βάλει…φωτιά στις θερινές πολιτικές φήμες. Ο λόγος για την κοινή εμφάνιση του πρώην ...


Μια φωτογραφία με καλοκαιρινή διάθεση ήταν αρκετή για να βάλει…φωτιά στις θερινές πολιτικές φήμες. Ο λόγος για την κοινή εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον γιο του έτερου πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα, στην Πύλο, την πολιτική «έδρα» του κ. Σαμαρά.
Η πρόσφατη κοινή εμφάνιση των δύο πρώην πρωθυπουργών στο Πολεμικό Μουσείο, άλλωστε, συζητήθηκε πολύ, κυρίως για τα καρφιά προς την κυβέρνηση. Η φωτογραφία Καραμανλή-Σαμαρά jr., πάντως, δεν συνοδεύτηκε από μια νέα συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καραμανλής έφτασε στην Πύλο με σκάφος και φιλική παρέα και τυχαία συναντήθηκε με τον νεαρό Σαμαρά, ο οποίος ολοκληρώνει τις διακοπές του πριν μετακομίσει εκτός Ελλάδος για το μεταπτυχιακό του. Ο Αντώνης Σαμαράς, όμως, δεν ήταν παρών, μιας και βρέθηκε στο Ναύπλιο, συνοδεύοντας τη σύζυγό του Γεωργία στις εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2024», καθώς η κυρία Σαμαρά είναι πρόεδρος Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος.
Βεβαίως, συνάντηση των δύο πρώην πρωθυπουργών μπορεί να μην υπήρξε, ο κ. Σαμαράς, όμως, ενημερώθηκε… αυτοστιγμεί για την επίσκεψη του κ. Καραμανλή στα «λημέρια» του. Οι δυο τους, άλλωστε, διατηρούν απευθείας επαφή. Παράλληλα, σοβεί και η φημολογία για μια νέα κοινή τους εμφάνιση με την έναρξη της νέας πολιτικής σεζόν, έστω και σε πιο…χαλαρό πλαίσιο.

2 σχόλια

  1. Ένας συνωμοσιολόγος θα έλεγε ότι κάποιο τους άλλαξε, τους πρώην πρωθυπουργούς. Ο γιος μιλάει πράγματι με τον πατέρα του αλλά η εμφάνιση είναι αλλού. Αλλά κι αυτός που έχει εμφάνιση Σαμαράς μιλάει μάλλον σαν Κώστας Καραμανλής.
    Gormiti | Επεισόδιο 70 - Ο Περίεργος Έρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χοντρε,αν αυτο ειναι μηνυμα,βαλτο στον κωλο σου,μαλακα γειτονα.Δεν θα ξαναφορτωστε το κομμα με καθε ειδους ανικανο γονο του τιποτε.Μας φεσωσατε με τον Κυριακο,τον Χ"δακη,τον Κεφαλογιαννη,τον Φωτηλα,λες και υπηρξαν καλυτεροι απ'τους γονεις.Σκατα ειναι.Και στο κατω-κατω ρε βλακα Βουδα,ξεκινας με γκολ απο τα αποδυτηρια.Ενα κωλοπαιδο ειναι που εκλεψε και ο μπαμπας του, πεθανε την δασκαλα του.Αλλα και μηνυμα να μην ειναι,να κοψεις τις κακες παρεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση