GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΓΚΡΕΜΙΣΕ» το διαδίκτυο η Έφη Θώδη! «ΕΥΧΟΜΑΙ να μπουν οι ανεμογεννήτριες στον κ@λο τους...»

Χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει το μήνυμα της Έφης Θώδη, με φόντο τη καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε την βορειοανατολική Αττική....


Χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει το μήνυμα της Έφης Θώδη, με φόντο τη καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε την βορειοανατολική Αττική.
H γνωστή τραγουδίστρια σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης και υποστηρίζει ότι μας «καίνε για να βάλλουν ανεμογεννήτριες».
«Είμαι πολύ στεναχωρημένη όπως όλοι σας, με αυτά που γίνονται στη χώρα μας, μας καίνε για να βάλλουν ανεμογεννήτριες, δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που γίνεται» λέει στην ανάρτησή της και στη συνέχεια προσθέτει:
«Εύχομαι Παναγία μου, στις Άγιες μέρες που έρχονται, να μπουν οι ανεμογεννήτριες στον κ@λ@ τους» ακούγεται να λέει η Έφη Θώδη και το απόσπασμα κάνει ήδη τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου με τους χρήστες να σημειώνουν ότι «τα είπε όλα».

1 σχόλιο

  1. Καταλαβατε,comme il faut Δεληβοριαδες,ποιός εχει κακαλα;Ε!κοτες;Γελοια η αντιπολιτευση,οπως λεμε :Σοβαρος ο Μητσοτακης,ο Αδωνης και η Βουλτεψη.Αχμακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση