GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΡΟΣΤΑ στη Μελόνι! ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ φιλί της Ιταλίδας τζουντόκα Άλις Μπελαντί στην σύντροφό της...

Με ένα αισθησιακό φιλί γεμάτο πάθος προς τη σύντροφο της πανηγύρισε η Ιταλίδα τζουντόκα Άλις Μπελαντί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο τζο...


Με ένα αισθησιακό φιλί γεμάτο πάθος προς τη σύντροφο της πανηγύρισε η Ιταλίδα τζουντόκα Άλις Μπελαντί το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο τζούντο στην κατηγορία κατηγορία των 78 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, επικρατώντας επί της  Ισραηλινής Ινμπάρ Λανίρ.
Η Ιταλίδα τζουντόκα πανηγύρισε το χρυσό της Ολυμπιακό μετάλλιο φιλώντας τη σύντροφό της Τζάσμιν Μάρτιν, μια τζουντόκα βραζιλιάνικης καταγωγής που αγωνίζεται για τη Νότια Αφρική, ωστόσο η ενέργεια της αυτή παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας του γεγονότος ότι συνέβημπροστά στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, που ανήκει σε ακροδεξιό κόμμα, κι έχει δηλώσει την αντίθεσή της όσον αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Ένα χρυσό γεμάτο αγάπη»
«Αυτό είναι ένα χρυσό γεμάτο αγάπη. Λυπάμαι που αυτό το φιλί θεωρείται κάτι διαφορετικό, είναι αγάπη. Ποιον θα φιλούσες μετά από τόσο σημαντικά αποτελέσματα;», δήλωσε η Μπελαντί στον ιταλικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RaiSport.
«Τα πάντα κινούνται από την αγάπη. Ο αθλητισμός είναι αγάπη, η φιλία είναι αγάπη, το ζευγάρι είναι αγάπη», δήλωσε η Ολυμπιονίκης, η οποία πρόσθεσε ότι το χρυσό «είναι ένα όνειρο που κυνηγάω εδώ και πολύ καιρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση