GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΓΕΛΑΕΙ ο Μανόλο Καραλής και χαίρεσαι..."

Gianna Kouka Γελάει ο Καραλής, πανηγυρίζει ο Καραλής για το μετάλλιό του και νιώθεις καλοκαίρι. Και νιώθεις καλοκαίρι γιατί ο επικοντιστής, ...


Gianna Kouka
Γελάει ο Καραλής, πανηγυρίζει ο Καραλής για το μετάλλιό του και νιώθεις καλοκαίρι. Και νιώθεις καλοκαίρι γιατί ο επικοντιστής, είχε πριν καιρό βγει και είχε πει βελούδινα και ανθρώπινα και ευάλωτα την αλήθεια, τον χειμώνα του. Κι ήταν γενναίο όλο αυτό. Και ήταν οκ όλο αυτό. Πως ένιωθε κουρασμένος. Πως έπρεπε να σταματήσει για λίγο τον αθλητισμό για να φροντίσει τον εαυτό του. Για να δουλέψει λίγο τις κρίσεις πανικού και να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη.
Γελάει τώρα ο Καραλής και χαίρεσαι. Γιατί υπήρξαν περίοδοι που έπρεπε να αντιμετωπίσει ρατσισμούς και λεκτικές κακοποιήσεις. Τα είσαι μαύρος που του είπαν. Από το σχολείο και την παιδική ηλικία μέχρι και αργότερα στην αθλητική του πορεία.
Γελάει ο Μανόλο, πανηγυρίζει ο Μανόλο και χαίρεσαι. Γιατί νιώθεις πως κέρδισε ένας από εμάς. Ένας ανθρώπινος. Με νίκες και ήττες. Με καταρρεύσεις και αντοχές. Με μεγάλη προσπάθεια για όλα.
Γελάει ο Μανόλο και χαίρεσαι. Που έκανε το διάλειμμά του τότε όπως ήθελε, όπως είχε ανάγκη και το είπε: Για να ανακτήσω το χαμόγελό μου.
Γελάει ο Μανόλο Καραλής και χαίρεσαι. Που τα κατάφερε. Να γελάσει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση