GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ μεταναστών! ΒΙΑΙΟ επεισόδιο ανοιχτά της Σύμης...

Βίαιο επεισόδιο μεταξύ διακινητών μεταναστών και Λιμενικού σημειώθηκε νωρίτερα ανοιχτά της Σύμης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Ελλην...


Βίαιο επεισόδιο μεταξύ διακινητών μεταναστών και Λιμενικού σημειώθηκε νωρίτερα ανοιχτά της Σύμης. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Ελληνικών Αρχών, ταχύπλοο που μετέφερε μετανάστες από την Τουρκία προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας μετανάστης.
Όλα έγιναν όταν το ταχύπλοο σκάφος που ερχόταν από τις τουρκικές ακτές δεν συμμορφώθηκε με τα οπτικά και ηχητικά σήματα του Λιμενικού Σώματος.
Στη συνέχεια πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα τόσο των μεταναστών όσο και των μελών του πληρώματος του σκάφους του Λιμενικού.
Μόλις έληξε το περιστατικό, το ταχύπλοο με τους μετανάστες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης ενώ ο νεκρός μετανάστης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού άνδρα κατά τη διάρκεια καταδίωξης από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος ενός ταχύπλοου σκάφους μεταφοράς αλλοδαπών από τις τουρκικές ακτές.
Το ταχύπλοο δεν συμμορφώθηκε στα οπτικά και ηχητικά σήματα του περιπολικού, εκτελώντας επικίνδυνος ελιγμούς, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο (απόπειρα εμβολισμού) τη σωματική ακεραιότητα των μελών του πληρώματος του σκάφους στη θαλάσσια περιοχή ΒΔ της Σύμης.
Ο αλλοδαπός άνδρας διακομίστηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ρόδου, ενώ το ταχύπλοο με τους υπολοίπους 13 αλλοδαπούς επιβαίνοντες οδηγήθηκε στο λιμάνι της Σύμης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση