GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άσαντ για εξομάλυνση των σχέσεων της Συρίας με την Τουρκία...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία! Allāh yahmiki yā Sūriya... *  الله يحميكي يا سوريا Όλοι για τη Συρία, ο κα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία!
Allāh yahmiki yā Sūriya... *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!
»...

Κι ενώ η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία μας βομβαρδίζει για τον δικτάτορα Άσαντ, που δέχεται πιέσεις από τη Ρωσία και το Ιράν, για να συναντηθεί με τον Ερντογάν... η απάντηση από το Λιοντάρι της Δαμασκού, της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Μπασάρ Αλ Άσαντ, μιλώντας στη Λαϊκή Συνέλευση (Βουλή της Συρίας) σχολιάζει και τις πρωτοβουλίες (Ρωσίας, Ιράν και άλλων), για εξομάλυνση των σχέσεων της Συρίας με την Τουρκία:

«Προσεγγίσαμε αυτές τις πρωτοβουλίες με βάση τις αρχές και τα συμφέροντά μας, συμπεριλαμβανομένης της κυριαρχίας και του διεθνούς δικαίου, που συνάδουν με τις αρχές όλων των μερών που παίρνουν σοβαρά υπόψη την ανάκαμψη των σχέσεων μεταξύ Δαμασκού και Άγκυρας, καθώς και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας που θα πρέπει να είναι κοινή και για τα δύο μέρη.
Κάθε μέρα που περνά χωρίς πρόοδο, η ζημιά συσσωρεύεται όχι μόνο για τη Συρία, αλλά και για την Τουρκία.
Η Συρία δεν κατέλαβε το έδαφος μιας γειτονικής χώρας για να αποσυρθεί από αυτήν, ούτε υποστήριξε την τρομοκρατία για να σταματήσει να το κάνει.
Η λύση βρίσκεται στον εντοπισμό ελαττωμάτων και όχι στην αλαζονεία: πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα του οποίου τα αληθινά αίτια δεν τα βλέπουμε;
Για την αποκατάσταση των σχέσεων είναι απαραίτητο να εξαλειφθούν πρώτα οι λόγοι που οδήγησαν στην καταστροφή τους και δεν θα εγκαταλείψουμε κανένα από τα δικαιώματά μας!
Οποιαδήποτε διαδικασία διαπραγμάτευσης χρειάζεται ένα πλαίσιο στο οποίο θα βασίζεται για να είναι επιτυχής και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν επιτευχθεί αποτελέσματα σε προηγούμενες συναντήσεις είναι η απουσία αυτού του πλαισίου.
Η Συρία επαναλαμβάνει συνεχώς την ανάγκη να αποσυρθεί η Τουρκία από τα εδάφη που κατέχει και να σταματήσει να υποστηρίζει την τρομοκρατία!
»

«Προς τους Μαχητές της Αντίστασης στον Λίβανο, την Παλαιστίνη, το Ιράκ και την Υεμένη:
Είστε μια έμπνευση, ένα πρότυπο κι ένα παράδειγμα που ακολουθούμε στο δρόμο προς την Απελευθέρωση! Ένα δρόμο Αξιοπρέπειας, Τιμής και αμόλυντης Ανεξαρτησίας!
»

Μήνυμα του Σύρου Προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ, στη Συριακή Βουλή...

28 Μάη 2024: Νέο εμπάργκο στη Συρία! Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση