GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΛΕΕΙ η Χαμάς για τις νέες θέσεις ΗΠΑ-ισραήλ στις τελευταίες συνομιλίες της Ντόχα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Νετανιάχου απέσυρε όσα είχαν συμφωνηθεί... Οι σιωναζί καταλαβαίνουν μόνον τις κάνες των όπλων! Νίκη στα όπλα ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Νετανιάχου απέσυρε όσα είχαν συμφωνηθεί...
Οι σιωναζί καταλαβαίνουν μόνον τις κάνες των όπλων!
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

«Στο όνομα του Θεού, του Ελεήμονα.
Το Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης (Χαμάς) ενήργησε με πλήρη ευθύνη ως απάντηση στις προσπάθειες των αδελφών μας μεσολαβητών στο Κατάρ και την Αίγυπτο και σε όλες τις προτάσεις που αποσκοπούσαν στην επίτευξη συμφωνίας για να σταματήσει η επιθετικότητα κατά του λαού μας και να συναφθεί συμφωνία για την ανταλλαγή αιχμαλώτων.
Αυτό συνέβη επειδή θέλαμε να περισώσουμε το αίμα του λαού μας και να βάλουμε τέλος στη Γενοκτονία, την Εθνοκάθαρση και τις βάναυσες σφαγές που διέπραξε η κυβέρνηση και ο στρατός κατοχής εναντίον του Παλαιστινιακού λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας.
Το Κίνημα εξέφρασε επίσης την έγκρισή του στην πρόταση των μεσολαβητών της 6 Μάη 2024, χαιρέτισε την ανακοίνωση του προέδρου Μπάιντεν και το περιεχόμενο του ψηφίσματος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και απάντησε θετικά στην πρόταση που υπέβαλαν οι μεσολαβητές, η οποία εγκρίθηκε στις 2 Ιούλη 2024.
Μετά τη δημοσίευση της τριμερούς διακήρυξης, το Κίνημα κάλεσε τους διαμεσολαβητές να παρουσιάσουν ένα σχέδιο υλοποίησης όσων είχαν προτείνει αυτοί στο Κίνημα και που είχε αποδεχθεί, ώστε οι διαπραγματεύσεις να μην συνεχίσουν να περιστρέφονται σε έναν φαύλο κύκλο. το αδιέξοδο του Νετανιάχου και τη θέσπιση πρόσθετων όρων και εμποδίων (από τον Νετανιάχου) για την επίτευξη συμφωνίας, εξυπηρετώντας τη στρατηγική του να κερδίσει χρόνο και να παρατείνει την επιθετικότητα.
Το Κίνημα αφού άκουσε τους διαμεσολαβητές για το τι συνέβη στον τελευταίο γύρο συνομιλιών στη Ντόχα, κατέστη σαφές για άλλη μια φορά ότι ο Νετανιάχου συνεχίζει να θέτει εμπόδια στην επίτευξη συμφωνίας, θέτοντας νέους όρους και απαιτήσεις με στόχο την υπονόμευση των προσπαθειών των μεσολαβητών και την παράταση του πολέμου.
Η νέα πρόταση που παρουσιάστηκε αποδέχεται τους νέους όρους του Νετανιάχου και ευθυγραμμίζεται μ' αυτούς, ιδίως την άρνησή του για μόνιμη κατάπαυση του πυρός και την πλήρη απόσυρση από τη Λωρίδα της Γάζας, την επιμονή του να συνεχίσει να καταλαμβάνει τη διάβαση Νετσαρήμ, τη Ράφα και τον διάδρομο της Φιλαδέλφειας.
Εισήγαγε επίσης νέους όρους σχετικά με τη συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων και αποσύρθηκε σε άλλα σημεία, εμποδίζοντας τη σύναψη της συμφωνίας ανταλλαγής.
Θεωρούμε τον Νετανιάχου πλήρως υπεύθυνο για την αποτυχία των προσπαθειών των μεσολαβητών, για την παρεμπόδιση της επίτευξης συμφωνίας και για την πλήρη ευθύνη των ζωών των αιχμαλώτων κρατουμένων, οι οποίοι εκτίθενται στον ίδιο κίνδυνο με τον λαό μας λόγω της συνεχούς επιθετικότητάς του Νετανιάχου και της συστηματικής επίθεσης σ' όλες τις πτυχές της ζωής στη Λωρίδα της Γάζας.
Εμείς στο Κίνημα της Χαμάς επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας σε όσα συμφωνήσαμε στις 2 Ιούλη, με βάση την ανακοίνωση του Μπάιντεν και το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, και καλούμε τους μεσολαβητές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να υποχρεώσουν τον κατακτητή να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα.
Ισλαμικό κίνημα αντίστασης Χαμάς
Κυριακή 14 Σαφάρ [
μουσουλμανικό ημερολόγιο που είναι σεληνιακό] 1446 - 18 Αυγούστου 2024 μ.Χ.»

Επειδή τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας θα μιλήσουν για άρνηση της Χαμάς στο ειρηνευτικό σχέδιο, παραθέτουμε ένα από τα σημεία προσθηκών και αλλαγής των συμφωνηθέντων από μέρους των ΗΠΑ-ισραήλ (το -ι- με πλήρη γνώση), για κατάπαυση του πυρός που αναφέρει ρητά:
«Μια μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη δεύτερη φάση θα συζητηθεί εντός ενός συγκεκριμένου ανώτατου ορίου και εάν η Χαμάς δεν αποδεχθεί τις ισραηλινές απαιτήσεις, ο στρατός θα επιστρέψει στον πόλεμο και θα συνεχίσει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις»
Μόνον δωσίλογοι και προδότες θα μπορούσαν ν' αποδεχθούν αυτή τη νέα πρόταση των σιωναζί-ΗΠΑ...

Ο ΟΗΕ; Τι είναι τούτο... εξωτικό φρούτο; Οι ξεφτιλισμένοι αυτού του διεφθαρμένου ¨οργανισμού" περί άλλων τυρβάζουν... Άρρωστα Σατανικά Μυαλά! Ο ΟΗΕ εκλιπαρεί 7 ημέρες εκεχειρία για εμβολιασμούς παιδιών!





Αυτά για να μην καταπίνουμε αμάσητα όσα σερβίρουν οι "δημοσιογραφικές" τσούλες που σιτίζονται στην πρεσβεία...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση