GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε κρίση οι σχέσεις του Ιράν με το Κατάρ...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραμάν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο πρωθυπουργός του Κατάρ, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραμάν...

μπιν Τζασίμ Αλ Θανί, πήγε στην Τεχεράνη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν.
Τον Καταριανό συνόδευε ο υπουργός του των Εξωτερικών και καταριανή αντιπροσωπεία.
Παρά τα χαμόγελα για τις τηλεοπτικές κάμερες, όλα δείχνουν πως το Κατάρ είναι οριστικά στο πλευρό της σιωνιστικής οντότητας και των ΗΠΑ.

Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης στο Ιράν ήταν η μεταφορά ενός απειλητικού μηνύματος των ΗΠΑ στην Τεχεράνη, για να αποτρέψουν την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου όσον αφορά τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια στην καρδιά του Ιράν: «Δεν είμαστε σίγουροι αν γνωρίζει η Τεχεράνη τι την περιμένει»!
Όλα δείχνουν πως τώρα το Ιράν είναι δυσαρεστημένο με το Κατάρ, μετά το ταξίδι των Καταριανών.
Έτσι αποκαλύφθηκε, μετά το φιλοσιωνιστικό δικτατορικό καθεστώς της Αιγύπτου, πως και το Κατάρ, οι χώρες που επιλέχθηκαν από τη σιωνιστική οντότητα και τις ΗΠΑ ως "διαπραγματευτές" για εκεχειρία στη Γάζα, είναι όργανα των σιωναζί!

Αν δεν είναι έτσι τα γεγονότα, θα αρκούσε μια κοινή δήλωση των "διαπραγματευτών" (Κατάρ-Αίγυπτος), όπου θα παρέθεταν την πορεία των "διαπραγματεύσεων": Όλες τις φορές που συμφώνησαν και συνυπέγραψαν η Χαμάς κι οι δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης, τόσες φορές οι σιωναζί και οι ΗΠΑ ανέτρεπαν τις προτάσεις τους. Επιπροσθέτως, σε όλες τις διαπραγματεύσεις, μαζί με όλους στο ίδιο τραπέζι βρισκόταν προσωπικά ο Ισμαήλ Χανίγια. Η δολοφονία του "διαπραγματευτή" θα ήταν ο λόγος να δείξουν οι Αίγυπτος και το Κατάρ πως είναι τουλάχιστον "συγγενείς" του Αραβικού έθνους κι όχι υπάλληλοι του Νετανιάχου!

24 Αυγούστους 2024: Η Αίγυπτος προμηθεύει τη γενοκτονική ισραηλινή οντότητα με αγαθά και τσιμέντο για οικοδομές...

Τώρα, πλέον, «Ξεχωρίζει η ήρα, από το σιτάρι…»... όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας... Το

طوفان_الأقصى Η γη μου είναι απαγορευμένη για σένα! ΒΙΝΤΕΟ (+18)

Όσον αφορά τον "φόβο του Ιράν", όπως διατείνονται οι περί πολλού "αναλυτές", "πανεπιστημιακοί", "απόστρατοι" των Υπηρεσιών και "δημοσιογράφοι" στην υπηρεσία και μισθοδοσία των σιωναζί, θα μπορούσαμε να πούμε πως μάλλον θα πέσουν έξω... Βέβαια, το τι θα πράξει το Ιράν είναι δική του υπόθεση κι απόφαση. Όμως, ας λάβουμε υπόψη μας δύο απλά θέματα:

1. Μπορεί να χάσει την αξιοπιστία του στον Άξονα της Αντίστασης; Να μετατραπεί σε Κατάρ, ή Αίγυπτο, ή Ιορδανία και με τι κόστος στο κύρος του;

2. Η ίδια η αναμονή είναι ένα μέρος της εκδίκησης...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση