GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ με τη Μετσόλα! ΔΙΟΡΙΣΕ τον κουνιάδο της σε κορυφαία θέση στην Ευρωβουλή...

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, καθώς διόρισε τον κουνιάδο της ως προσωπάρχη τ...


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μετσόλα, καθώς διόρισε τον κουνιάδο της ως προσωπάρχη της.
Σύμφωνα με το Politico, ο Matthew Tabone, ο οποίος άρχισε να εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τη Μέτσολα το 2013, διαδέχεται τη Leticia Zuleta De Reales Ansaldo.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Μαλτέζος ευρωβουλευτής Alex Agius Saliba του Εργατικού Κόμματος, χαρακτήρισε την κίνηση της Μέτσολα ως «αχαλίνωτο νεποτισμό».
«Φανταστείτε αν εγώ ή ένας εκπρόσωπος του [Εργατικού Κόμματος] διόριζε ένα μέλος της οικογένειάς του στην υψηλότερη θέση του γραφείου του», έγραψε ο Agius Saliba.
Ο Tabone υπήρξε στενός συνεργάτης της Μετσόλα για χρόνια. Αφού άρχισε να εργάζεται για τη Μέτσολα, παντρεύτηκε την αδελφή της το 2015, πριν η Μέτσολα γίνει πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στα τέλη του 2022, ο Tabone προτάθηκε από την Μέτσολα για τον ρόλο του προσωπάρχη. Τελικά, απέφυγε να τον ορίσει, καθώς η χρονική συγκυρία ταίριαζε με το Qatargate, το σκάνδαλο «μετρητά για επιρροή» που συγκλόνισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση