GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ! ΕΚΑΝΑΝ διάρρηξη σε διαμέρισμα και άρπαξαν κοσμήματα μισού εκατ. ευρώ...

Διάρρηξη με λεία κοσμήματα που φτάνουν σε αξία τις 500.000 σημειώθηκε στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέ...


Διάρρηξη με λεία κοσμήματα που φτάνουν σε αξία τις 500.000 σημειώθηκε στο Κολωνάκι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν σε διαμέρισμα επιχειρηματία και άδειασαν από το χρηματοκιβώτιο κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.
Η υπόθεση της διάρρηξης που ερευνά το Τμήμα Συντάγματος, σύμφωνα με την καταγραφή της ΕΛ.ΑΣ και την κατάθεση του επιχειρηματία, σημειώθηκε μεταξύ 11 και 19 Αυγούστου στο Κολωνάκι, όταν ο 77χρονος απουσίαζε σε διακοπές.
Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον 77χρονο και γνώριζαν ότι απουσίαζε και έτσι φτάνοντας στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου επί της οδού Βρασίδα και παραβιάζοντας τη μπαλκονόπορτα, τρύπωσαν στο εσωτερικό.
Στη συνέχεια έψαξαν την οικία του 77χρονου και στο διάδρομο εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο. Το κλειδί για το χρηματοκιβώτιο ήταν κρυμμένο εντός του σπιτιού με αποτέλεσμα να το βρουν.
Αφού το εντόπισαν, το άνοιξαν και άρπαξαν σύμφωνα με την κατάθεση του επιχειρηματία, κοσμήματα, η αξία των οποίων φτάνει τις 500.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση