GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη χρήση της λέξης "μπάτσος" αυτόφωρο ποινικό αδίκημα...

Μπογιόπουλος Νίκος Ο Θ. Πλεύρης, αυτός που την δεκαετία του '90 συμμετείχε στο κόμμα του ναζιστή μπαμπά του και...

Μπογιόπουλος Νίκος
Ο Θ. Πλεύρης, αυτός που την δεκαετία του '90 συμμετείχε στο κόμμα του ναζιστή μπαμπά του και... σε πορείες παρέα με ναζί χρυσαυγίτες, που "σπούδασε" στο ακροδεξιό ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη, που δεχόταν με θαυμαστή αστική ευγένεια τις χειραψίες του ναζί Κασιδιάρη, αυτός, τώρα που μπήκε στον εντελώς ίσιο δρόμο, τώρα που τον έκανε βουλευτή και υπουργό ο Μητσοτάκης, τώρα δηλαδή που εκδημοκρατίστηκε πλήρως, θέλει η χρήση της λέξης "μπάτσος" να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα...
Προτείνουμε δίπλα σε αυτή την θαυμάσια πρόταση, ο εν λόγω και όμοιοί του - αφού εντοπίσουν και παραπέμψουν για τα δέοντα τον στιχουργό και τον συνθέτη του τραγουδιού "Τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα" - να προσθέσουν αίτημα στην Ιντερπόλ να φέρει στην Ελλάδα για να δικαστούν ο Εντι Μέρφι που είχε το θράσος να παίξει στην ταινία "Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς", ο Σβαρτσενέγκερ που έπαιξε στην ταινία "Ο "μπάτσος του θηριοτροφείου" και όταν τελειώσουν με τους ζωντανούς να ζητήσουν την εκταφή και την δίκη τόσο του Μπελμοντό όσο και του Αλέν Ντελόν, γιατί ούτε ο πρώτος που έπαιξε στο "Μπάτσος ή αλήτης", ούτε ο δεύτερος που έπαιξε στο "Ο μπάτσος", είχαν ρωτήσει τον Πλεύρη και τους φίλους του. Γελοίοι.

 


7 σχόλια

  1. Συνεχιζοντας την απελπιδα προσπαθεια ο Πλευρης απο κοτα,να βαλει τουλαχιστον λειρι κοκκορα και συμπεριφερομενος χειροτερα απο υπεργηρο κρετινο με ανοια σε προχωρημενο σταδιο,προτεινει κατι που νομικα μονο στο επιπεδο του pet Αδειλινη ή την ξεφτιλα του εθελοδουλου Ντογιακου,δεν θα πεσει το γελιο της αρκουδας.Κοινως,απαγορευει να εκφραστουμε σε μια γειτονα γλωσσα οπου το μπασκιν ειναι επισημα λεξη αναφερομενη στην αστυνομια και λεξη που εμεις οι παμπαλαιοι την χρησιμοποιουμε κατα κορον.Πρεπει να εισαι τελειως κρετινος να υποστηριζεις ενα κοινωνικο ρεμαλι που η ιδια η αστυνομια τον εξεβαλλε(και οχι με τον βαθμο του υποστρατηγου,οπως κυκλοφορει αναληθως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπογιοπουλε σκατοκουμουνι παρε το μουνοπανο τον Παπα κι αντε γαμησου εσυ και οι ομοιοι σου!
    Που εχεις και γνωμη σιχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε,γιατι δεν λες αυτον που στα γραφει,να σου διαβαζει και τα σχολια καποιων;Για δεν ειναι δυνατον να πεφτεις στο επιπεδο του Πλευρη για τον συγκεκριμενο Ηλιοπουλο,ενω ολοι μπορουν πλεον να ξερουν ποσο περιθωριακο ρεμαλι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αικ
    Ας τους Πλευρηδες και του Ηλιοπουλους.
    Επειδη εγω ειμαι με το Χιτλερ, αν ειχε νικησει ο αξωνας νομιζεις οτι θα ζουσαμε αυτο το χαλι που ζουμε σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ον,δεν θα επετεπαν καποιοι να νικησει ο αξονα και 2ον,μπορει και να μην ζουσαμε.Οσον αφορα αν ονειρευεσαι καταστασεις τυπου Ραιχ,φυσικα και οποιος φοβαται να γινει ενεργος πολιτης ή απλα εχει το γονιδιωμα του εθελοδουλου ραγια,ορεγεται αυτοκλητους εθνοσωτηρες.Για την ιστορια,το αρχικο μου σχολιο σκοπο ειχε να δειξω ποσο ποταπα σιχαματα ειναι ο Πλευρης και ολα αυτα τα σκουπιδια που υποστηριζουν καποιον που,και εσυ,αν τον ηξερες,θα γινοσουν δολοφονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ακρως υγιες να εισαι αντιεβραιος23 Αυγ 2024, 6:57:00 μ.μ.

      Θα παρακαμψω το γεγονος οτι η απαντηση σου ειναι εντελως ΓΤΠ και θα σε συμβουλεψω να διαβασεις ΙΣΤΟΡΙΑ.
      Οχι αυτην που μας εχουν μπουχτισει οι εβραιοι μαζι με τα αποπαιδια τους την 'κοκκινη φυλη' αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ για να μπορεις να εχεις σωστη κριση.
      Και το λεω αυτο γιατι βλεπω οτι δεν γνωριζεις ακομα ΠΟΙΟΙ κερδισαν τον Β'ΠΠ και ΠΟΙΟΙ τον εχασαν.
      Ακου λοιπον φιλε μου.
      Τον Β'ΠΠ δεν τον κερδισαν οι συμμαχοι ουτε τον εχασε ο Αδολφος Χιτλερ.
      Τον Β'ΠΠ τον κερδισαν οι εβραιοι και τον εχασε ολη η ανθρωποτητα, τουστεστιν εσυ κι εγω.
      Για τους Πλευρηδες ενα θα σου πω. Οτι γερο- Πλευρης εχει προσφερει ενα σημαντικο συγγραφικο εργο στους Ελληνες και στην Ελλαδα.
      Για τον γιο ειναι ενα αρχιδι ανευ σημασιας σαν το αλλο αρχιδι τον 'ευρωβουλευτη' Παπα που του χρειαζονται μπουφλες μεχρι να βγουν και τα δυο του ματια απ τις κογχες τους.
      Για το ΠΟΣΟ ενεργος πολιτης ειμαι αστο καλυτερα γιατι ειμαι απ αυτους που κανω το καλο και το ριχνω στο γυαλο.
      φιλικα.
      ΥΓ
      Ρε συ δεν πιστευω νασαι ο Καψαμπελης η ο αλλος ο χλημιτσουρας που το παιζει δημοσιογραφος, ο κουμπαρος του Καμμενου ντε! και 'συνεργατης' του ΥΠΕΘΑ.

      Διαγραφή
  6. Αν τρώνε τις μπάτσες τους θα έχουν λόγο να τους αποκαλούν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση