GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΗΧΗΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!» ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ μαχητικά έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από την Βηρυτό...

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν χαμηλά πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου, την Βηρυτό, το απόγευμα της Τρίτης, με μάρτυρες να λένε ότι...


Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη πέταξαν χαμηλά πάνω από την πρωτεύουσα του Λιβάνου, την Βηρυτό, το απόγευμα της Τρίτης, με μάρτυρες να λένε ότι είδαν τα ισραηλινά τζετ με γυμνό μάτι, και πως δημιούργησαν εκκωφαντική «ηχητική έκρηξη» καθώς έσπασαν το φράγμα του ήχου στον εναέριο χώρο της Βηρυτού, όπως μετέδωσαν οι Times of Israel και το Ρωσικό πρακτορείο TASS.
Τα ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έσπασαν το φράγμα του ήχου τρεις φορές πάνω από τη Βηρυτό σε λιγότερο από 30 λεπτά, αποσαφήνισε το Reuters.
Οι κάτοικοι της Βηρυτού τόνισαν πως ήταν μία από τις μεγαλύτερες ηχητικές εκρήξεις που έχουν ακούσει εδώ και χρόνια.
Οι υπερπτήσεις και οι ηχητικοί κρότοι έλαβαν χώρα λίγα λεπτά πριν ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ξεκινήσει ομιλία με αφορμή το μνημόσυνο μιας εβδομάδας του κορυφαίου στρατιωτικού διοικητή της λιβανέζικης τρομοκρατικής οργάνωσης Φουάντ Σουκρ, ο οποίος σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα την περασμένη εβδομάδα στα νότια προάστια της Βηρυτού.
Η ένοπλη οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου εξαπέλυσε μια σειρά επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ την Τρίτη, αλλά προειδοποίησε ότι τα πολυαναμενόμενα αντίποινά της για τη δολοφονία ενός κορυφαίου διοικητή της από το Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα δεν έχουν ακόμη έρθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση