GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΟ "ΔΕΜΕΝΟ" χέρι! ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ διασύρει τον Κικίλια...

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ π. Δ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ, π. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΧΕΠΑ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; …  Κικίλιας: Ενημέρωση με ζώνη οσφύος, velcro, στ...

π. Δ/ΝΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ, π. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΧΕΠΑ,
ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; …
 Κικίλιας: Ενημέρωση με ζώνη οσφύος, velcro, στον κατώτερο θώρακα(!!!) & επίδεσμο στον αρ. βραχίονα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ! 
Αυτά μπαίνουν κατάσαρκα, ή πάνω από ελαστικό φανελάκι, γιατί οι δίπλες του πουκαμίσου δημιουργούν σημεία πίεσης & βλάβης του δέρματος. Έχουν μαλακό εσωτερικό. Σε κακώσεις του θώρακος δεν βάζουμε ζώνη, γιατί περιορίζει την αναπνοή και ευνοείται η κατακράτηση εκκρίσεων και η πνευμονική λοίμωξη. Μιλάει χωρίς δυσκολία (επώδυνο με θωρακική κάκωση). 
Η ανάρτηση είναι σωστή. 

1 σχόλιο

  1. Αντε και καλη χωνεψη στον σανο που φαγατε και σημερα,απο τους απατεωνες και αχρηστους που ψηφισατε,γελοιοι και ανοοι Κουλιστας.και μην ξεχνατε:Το μεγαλυτερο ρεζιλικι το τραβατε εσεις που με την αποχη σας τους κανατε Κυβερνηση.Γιατι οι π[ρωτοι ειναι ηλιθιοι.Εσεις απλα μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση