GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σατανική οντότητα επέλεξε την «Αμοιβαία Εξασφαλισμένη Καταστροφή», για να κρύψει την ήττα του σιωνισμού!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Και τώρα; Ποιος είναι ο τρομοκράτης; Θα είναι "παράνομη" η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου από τη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Και τώρα; Ποιος είναι ο τρομοκράτης;
Θα είναι "παράνομη" η εφαρμογή του διεθνούς δικαίου από τη...

Χεζμπολάχ & Τεχεράνη;

Οι βρεφοκτόνοι σιωΝαζί δεν είναι τρελοί... απλώς ακολουθούν σατανικές στρατηγικές, ως γνήσια μπάσταρδα του Χίτλερ.
Πριν ακόμη από την τεχνική δημιουργία του λεγόμενου ισραήλ (με πλήρη γνώση το -ι), οι σατανάδες του ιουδαίουσιωνισμού ακολούθησαν σκόπιμα και ορθολογικά μια στρατηγική «Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής» (Mutual assured destruction - MAD), έναντι των εχθρών, αλλά και των συμμάχων τους, εκπαιδεύοντας τους να αποδέχονται υπάκουα την "κακή συμπεριφορά" τους ανά πάσα στιγμή.

Τις νυχτερινές ώρες 30-31 Ιούλη, το Ισραήλ δολοφόνησε δύο ανώτατα γετικά στελέχη του Άξονα της Αντίστασης, παλαίμαχοι κι οι δύο στο πεδίο της σύγκρουσης.
Ο Κομαντάντε της Χεζμπολάχ Fouad Shokr, δολοφονήθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο κτήριο που διέμενε, στην πολυσύχναστη γειτονιά Νταχίγια της Βηρυτού, αφήνοντας παιδάκια και αθώους πολίτες νεκρούς και περισσότερους από 70 τραυματίες... Oι βρεφοκτόνοι έβαλαν το τελευταίο καρφί στο φέρετρό τους! Η Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε επίσημα το μαρτύριο του Διοικητή Fouad Shokr...
Ο δεύτερος στόχος, στις 2 τα ξημερώματα της 31ης Ιούλη, ήταν ο αρχηγός του πολιτικού γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια –κεντρικό πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις κατάπαυσης του πυρός–, ο οποίος βρισκόταν φιλοξενούμενος στην Τεχεράνη για να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νεοεκλεγμένου Ιρανού Προέδρου... Άντρες που γεννήθηκαν για να γίνουν θρύλοι!
Τρία κτυπήματα σε τρεις ανεξάρτητες χώρες του Άξονα της Αντίστασης: Λίβανο, Παλαιστίνη και Ιράν και πρέπει να προσθέσουμε τα συνεχή κτυπήματα εναντίον της Συρίας (ακόμη και την πρεσβεία του Ιράν στη Συρία).
Με το δήθεν διεθνές δίκαιο, ο ΟΗΕ (Συμβούλιο Ασφαλείας) θα έπρεπε να συγκροτήσει άμεσα πολυεθνική στρατιωτική δύναμη, όχι ειρηνευτικές, αλλά ταχείας επέμβασης στρατιωτικές δυνάμεις εναντίον του κράτους τρομοκράτη [για να θυμηθούμε πως χαρακτήριζε το (ι)σραήλ ο Τσίπρας, πριν διοριστεί πρωθυπουργός και καταστεί ο πιο στενός σύμμαχος του σιωΝαζί Νετανιάχου] και κυρώσεις, τουλάχιστον ανάλογες μ' αυτές που έχουν επιβάλει μονομερώς και παράνομα ΗΠΑ κι η αποικία τους Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον της Κούβας, του Ιράν, της Βενεζουέλας, της Συρίας και πάει λέγοντας...
Οι σιωΝαζί παραβίασαν -όχι απλώς το περιβόητο, αλλά ανύπαρκτο διεθνές δίκαιο-, αλλά και μια σειρά από Διεθνείς Νόμους Συμβάσεις, Διπλωματικές νομοθεσίες και εθιμικές πρακτικές που απαγορεύουν ρητά τις πολιτικές δολοφονίες κι επιπροσθέτως παραβίασαν κατάφωρα την εδαφική ακεραιότητα δύο κρατών μελών των Ηνωμένων Εθνών.
Ούτε καν μια υποκριτική καταδίκη, σαν αυτή για την κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία, ή αυτή του ναρκοκράτους, του ψευδοκράτους του Κοσόβου.

«Αμοιβαία Εξασφαλισμένη Καταστροφή» (Mutual Assured Destruction - MAD)
Στη στρατιωτική στρατηγική και τις Ψυχολογικές Επιχειρήσεις (ΨΕΠ) της αμερικανικής Cia, η «Αμοιβαία Εξασφαλισμένη Καταστροφή» (Mutual Assured Destruction - MAD) είναι η θεωρία που αναπτύσσεται με συγκεκριμένους όρους γύρω από την υπόθεση μιας κατάστασης επίθεσης, ή σε κάθε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης με χρήση πυρηνικών όπλων. Έτσι παρουσιάζεται κι επιβάλλεται η θέση ότι "οποιαδήποτε χρήση παρόμοιων όπλων" από μία από τις δύο αντίπαλες πλευρές, θα καταλήξει να προκαλέσει την καταστροφή τόσο του επιτιθέμενου, όσο και του εισβολέα.
Έτσι, έχουμε ως συνέπεια τη δημιουργία ενός αδιεξόδου στο οποίο κανείς δεν θα έχει την πολυτέλεια να ξεκινήσει έναν παγκόσμιο πόλεμο, αφού δεν θα υπήρχαν ούτε νικητές, ούτε ηττημένοι, ούτε πιθανές ανακωχές, αλλά μόνο η αναπόφευκτη καταστροφή και για τις δύο πλευρές.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (τρόπος του λέγειν των ΗΠΑ, καθόσον  Αυτός είναι ο αληθινός πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!), ο σιωνιστής κι εβραίος το θρήσκευμα, Άντονι Μπλίνκεν, ζήτησε από το Κατάρ κι άλλες φιλοσιωνιστικές "αραβικές" χώρες να μεταφέρουν ένα μήνυμα "μετριοπάθειας" στον Λίβανο, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ.

Το μήνυμα καλεί σε "ψυχραιμία" και να μην απαντήσουν οι χώρες που παραβιάστηκε κάθε αρχή δικαίου, στις πολιτικές δολοφονίες των Ισμαήλ Χανίγια και Fuad Shukr.

Μετριοπάθεια, να μην υπάρξει κλιμάκωση, διάλογος, συνομιλίες, όχι πόλεμος, δύο κράτη στην Παλαιστίνη και δυο φορές το χρόνο βομβαρδισμοί στη Γάζα, εποικισμοί, δολοφονίες, φυλακίσεις στη Δυτική Όχθη... κι άλλα φαιδρά από το 1948 ως σήμερα.

Όπως ακριβώς επιτάσσει το εγχειρίδιο της «Αμοιβαίας Εξασφαλισμένης Καταστροφής» (Mutual Assured Destruction - MAD)

«Σφάξε Αγά μου να Αγιάσω»!

Αφού η "πολιτισμένη" δύση (ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση) έχουν στρατευτεί στο πλευρό των βρεφοκτόνων σιωΝαζί, το πως θα απαντήσουν στο κράτος τρομοκράτη οι χώρες του Άξονα της Αντίστασης είναι δική τους υπόθεση. Φυσικά, "συμβιβαστικές συμφωνίες" του τύπου "ρίξτε λίγες βόμβες στην έρημο" για την εκτόνωση των λαών σας, δεν θα είναι θετικές για τον Άξονα της Αντίστασης κι αντιληπτές στους Ελεύθερους του πλανήτη!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. Μην ξεχνάμε και το χτύπημα στους Χούθι, πριν από το Λίβανο και το Ιραν. Έχει ανοίξει ολομέτωπη επιθεση σε όλο τον αραβικό κόσμο της Αντίστασης. Βέβαια, Αίγυπτος, Σαουδάραβες «και λοιποί συγγενείς» απλά, ψιχαλίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση