GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Ιμάμη Χάμενεΐ... για τη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια...

Το μήνυμα του Ιμάμη Χάμενεΐ μετά το...

Το μήνυμα του Ιμάμη Χάμενεΐ μετά το... μαρτυρικό θάνατο του μεγάλου Μουτζαχίντ Ισμαήλ Χανίγια:  
Στο Όνομα του Θεού, του Ελεήμονος του Φιλεύσπλαχνου  
"Πράγματι ανήκουμε στον Αλλάχ και σε Αυτόν επιστρέφουμε"
[Ιερό Κοράνιο 2:156].
Αγαπητέ ιρανικέ λαέ!
Ο γενναίος ηγέτης και εξέχων Παλαιστίνιος μουτζαχίντ, Ισμαήλ Χανίγια, ενώθηκε με τον Δημιουργό του τις πρώτες ώρες της αυγής, και το μεγάλο Μέτωπο της Αντίστασης θρηνεί την απώλειά του. Το εγκληματικό, τρομοκρατικό σιωνιστικό καθεστώς μαρτύρησε  τον αγαπητό μας φιλοξενούμενο στα εδάφη μας και προκάλεσε τη θλίψη μας, αλλά ταυτόχρονα προετοίμασε το έδαφος για μια σφοδρή τιμωρία του.
Ο μάρτυρας Χανίγια ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει την τιμημένη ζωή του σε αυτόν τον αξιοπρεπή αγώνα για πολλά χρόνια. Ήταν προετοιμασμένος για μαρτύριο και είχε θυσιάσει τα παιδιά και τους αγαπημένους του σε αυτόν τον δρόμο. Δεν φοβόταν να μαρτυρήσει στο όνομα του Θεού και για να σώσει τις ζωές των υπηρετών του Θεού. Ωστόσο, μετά από αυτό το πικρό, τραγικό γεγονός που έλαβε χώρα εντός των συνόρων της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, πιστεύουμε ότι είναι καθήκον μας να εκδικηθούμε.
Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην Ισλαμική Ούμμα, στο Μέτωπο της Αντίστασης, στον γενναίο, υπερήφανο λαό της Παλαιστίνης, και ιδιαίτερα στην οικογένεια και στους αγαπημένους του μάρτυρα Χανίγια και ενός από τους συντρόφους του που μαρτύρησε  δίπλα του.  
Είθε ο Παντοδύναμος Θεός να εξυψώσει τις ψυχές τους.

Sayyid Ali Khamenei, 31 Ιουλίου 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση