GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν χρειαζόμαστε άδεια για αντίποινα κατά του ισραήλ»! Η απάντηση του Ιράν στην ευρωπαϊκή τρόικα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Πρόεδρος κι ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών απέρριψαν το αίτημα της...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Πρόεδρος κι ο εκπρόσωπος του Ιρανικού Υπουργείου Εξωτερικών απέρριψαν το αίτημα της...

Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας να μην εκδικηθεί το Ιράν για τη δολοφονία στην Τεχεράνη του επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια!

Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν, στην τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κιρ Στάρμερ, αφού επισήμανε ότι «Η σιωπή της διεθνούς κοινότητας απέναντι στα απάνθρωπα και πρωτοφανή εγκλήματα του Ισραήλ στη Γάζα ενθάρρυνε το σιωνιστικό καθεστώς να συνεχίσει να διαπράττει θηριωδίες, απειλώντας ταυτόχρονα την περιφερειακή και παγκόσμια ειρήνη. και ασφάλεια», ήταν σαφής: Απύθμενο θράσος! Ο Στάρμερ... ζήτησε "αυτοσυγκράτηση" από τον Ιρανό πρόεδρο Μασούντ Πεζεσκιάν...

Ο εκπρόσωπος του Ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών, Νάσερ Καναανί, εξέδωσε παρόμοιο μήνυμα, λέγοντας ότι «Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν θα υπερασπιστεί την Εθνική της ασφάλεια και Κυριαρχία και δεν θα ζητήσει άδεια για να ασκήσει τα δικαιώματά της».
Ο Νάσερ Καναανί, έκανε αυτή τη δήλωση ως απάντηση σε επιστολή που δημοσιεύθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία, η οποία προέτρεπε το Ιράν να μην αντιδράσει στη δολοφονία του Ισμαήλ Χανίγια.

Ο Νάσερ Καναανί πρόσθεσε ότι «Οι τρεις ευρωπαϊκές χώρες παρέμειναν αδιάφορες για τις συνεχιζόμενες γενοκτονικές πράξεις και εγκλήματα πολέμου του ισραήλ κατά των ανυπεράσπιστων Παλαιστινίων».
Επιπροσθέτως τόνισε: «Το Ιράν είναι σταθερά αποφασισμένο να βοηθήσει στην εδραίωση μόνιμης σταθερότητας στην περιοχή και στην εξάλειψη της βασικής αιτίας της τρομοκρατίας και της ανασφάλειας».
Ο Ιρανός εκπρόσωπος, επέκρινε επίσης τον ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας για «Την αποτυχία να εμποδίσουν το Ισραήλ να διαπράξει φρικτά εγκλήματα στη Γάζα για περισσότερους από δέκα μήνες».

«Θα έρθει, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό»!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση