GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΙΑΓΡΑΦΗ! ΘΡΙΛΕΡ με την Αθηνά Λινού στον ΣΥΡΙΖΑ...

Στην  κίνηση της διαγραφής της Αθηνάς Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την έρευνα που έκα...



Στην  κίνηση της διαγραφής της Αθηνάς Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την έρευνα που έκανε η Κουμουνδούρου επί των καταγγελιών του Παύλου Πολάκη γα τις επιχορηγήσεις εκατομμυρίων ευρώ στο ινστιτούτο Prolepsis.
Η ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά από την κυρία Λινού να παραιτηθεί και από τη βουλευτική της έδρα, την οποία πρέπει όπως αναφέρουν στελέχη να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά Λινού αναζητείται τηλεφωνικώς από την Κουμουνδούρου για να της ζητηθεί η παραίτηση της, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα στις κλήσεις… Αλλά ούτε και στο email, που της απέστειλε το γραφείο του κ. Κασσελάκη με την παραίτησή της.
Πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι «ζητήθηκε η παραίτησή της για λόγους διαφάνειας» χωρίς να δίνουν περαιτέρω εξηγήσεις.
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν δεν απαντήσει σε εύθετο χρόνο, θα ερμηνευτεί προφανώς η στάση της ως άρνηση να παραδώσει την έδρα και στη συνέχεια η ηγεσία θα προχωρήσει στη διαγραφή της από την κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.
Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ εδώ και λίγα 24ωρα για την βουλευτή του Βόρειου Τομέα, καθώς οι εξηγήσεις που είχε δώσει δεν είχαν πείσει την ηγεσία. Μάλιστα την Τρίτη η κυρία Λινού κλήθηκε από την Κουμουνδούρου να δώσει επιπλέον στοιχεία από εκείνα που είχε παραδώσει την περασμένη εβδομάδα.
Τελικά κρίθηκε ότι στο θέμα αυτό είναι εκτεθειμένη και δεν μπορεί να παραμένει στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.
Η απόφαση ελήφθη παρά τις εισηγήσεις και πιέσεις που δέχθηκε ο κ. Κασσελάκης να μην προχωρήσει στη διαγραφή. Χθες πάντως η κ. Λινού είχε ταχθεί με την εσωκομματική αντιπολίτευση που καταψήφισε την απομάκρυνση του Σωκρ. Φάμελλου από τη θέση του προέδρου της ΚΟ. 
Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται από ώρα σε ώρα.

Πολάκης: «Απλά δικαίωση»
Σε μία ανάρτηση με νόημα προχώρησε ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει την Αθηνά Λινού από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τι να πω τωρα….
ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!
(και μαθημα σε αυτους που νομισαν πως βρηκαν την ευκαιρια να ξεμπερδέψουν μαζι μου … εντος και εκτος..)
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ!!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση